Back to Question Center
0

Forbedre SEO, Les om bildeoptimalisering! - Semalt Expert

1 answers:

SEO og bildeoptimalisering er de to primære trinnene i en effektiv SEO-kampanje. Den søkemotoren s ble mer intelligent og smartere med tiden, og prosedyren for å få en god søkerangering er ganske sofistikert. Kvalitetsinnhold er ikke nok da du må være oppmerksom på mange ting - design your way facebook login. Ulike faktorer bidrar til å dukke opp i søkemotorrangeringene, og den mest avgjørende faktoren er måten du optimaliserer bildene dine for SEO.

Hvis on-page SEO er søyle på nettstedet ditt, er bildet optimalisering byggesteinen. Jason Adler, den Semalt Customer Success Manager, sier at bilder er sterke visuelle komponenter på nettstedene dine og er langt bedre enn tusen ord artikkel. Det er viktig å bruke bildene riktig slik at de kan sende meldingen din ved første glimt.

Bilde Relevans:

Kontroller at bildene du velger, er relevante for webinnholdet ditt. Mange irrelevante bilder vil ikke gi deg så effektive SEO-resultater som et enkelt bilde med relevant alt tekst og beskrivelse.

Alt Tags:

Alt-taggene spiller en viktig rolle i bildeoptimeringen. De hjelper bildene dine til å vises i resultatene i søkemotoren og forbedrer nettstedets lastingstid. Alle søkemotorene er avhengige av teksten til bildene dine, da de ikke kan lese innholdet ditt, så alt tekst og alt-tagger bestemmer hvordan bildene dine kan bli rangert i Google bildesultat. En av de beste metodene for alt-taggene er å holde kodene korte, beskrivende og til poenget.

Bildestørrelser og hosting:

Størrelsen på et bilde spiller en viktig rolle i å forbedre den generelle brukeropplevelsen. Pass på at bildene du bruker ikke er for tunge for å øke lasthastigheten. Bruk små, men likevel flotte bilder som er enkle å dukke opp i resultatene på søkemotoren. Vi anbefaler at du bruker bilder i byte. Verktøy som Yahoo Smushit kan brukes til å tørke ut de overdrevne bytesene fra bildene, noe som gjør dem lettere enn før.

Bilde hosting er en annen viktig faktor når det gjelder å generere mer trafikk fra Googles bildesøk. Google og andre søkemotorer gir større betydning for bildene som er vert på samme domene enn bildene som er vert på flere domener. En stor algoritme for Google bildesøk er blanding av bilder med teksten på nettstedet ditt.

Filnavn:

På samme måte som et søkeord er viktig i nettadressen din, er filnavnene avgjørende for bildene dine. Søkeordrike filnavn hjelper søkemotorene til å evaluere nettstedet ditt på en bedre måte. Du bør ikke bruke standardfilnavnet, for eksempel DSC0119.jpg, da de ikke gir tilstrekkelig informasjon om bildene dine. I stedet bør du bruke beskrivende filnavn og søkeord, som skal skilles av bindestreker.

Bildekobling og tittelkoder:

Et bilde er en tiltalende og iøynefallende ting som beskriver nettstedet ditt og dets innhold. Riktig bilde linking er et must SEO praksis. Du bør unngå å koble bildene dine direkte. I stedet bør du legge inn bildene og få linker tilbake til nettstedet ditt. Du bør også bruke riktige tittelkoder. En tittelkode gir informasjon om innholdet ditt når brukerne svinger markøren over koblingene. Det er viktig å legge til en SEO-vennlig beskrivelse og relevante søkeord til tittelkoder.

November 24, 2017