Back to Question Center
0

Enkel og enkel bildeoptimalisering med Semalt

1 answers:

Bilder spiller en stor rolle i å skape kvalitet og engasjerende innhold. Du kan bare forestille seg hvor kjedelig det ville være hvis du bare åpnet en nettside for å bli møtt med en stor del av teksten. Infographics, bilder, illustrasjoner pluss en rekke andre bildefiler gjør innholdet tiltalende for øyet - hospedaje web chile. I tillegg til dette har de potensial til å spole i mer trafikk (åpenbart via et søkeresultat).

Lisa Mitchell, den 10. Seminar kundesuksessleder, minner deg imidlertid om at alt dette kan være mulig hvis du optimaliserer nettstedets bilder for Google og andre søkemotorer .

Velge det perfekte bildet

Første trinn: Pass på at det er relevant - Alle webansvarlige må sørge for at deres nettsteder er relevante og engasjerende. Dårlig brukeropplevelse vil definitivt føre til en høy sprettfrekvens, slik at du velger et relevant bilde, du er på riktig vei.

Velg bildene dine på bloggen og nettstedet ditt ved hjelp av følgende retningslinje:

  • Kontroller at bildene er relatert til din nisje eller emner
  • Velg bilder som legger vekt på poeng du ønsker å kjøre hjem.
  • Bildene dine må forbedre visnings- / leseopplevelsen i stedet for å forstyrre det samme.

Dessuten må du unngå å bruke lagerbilder. Disse gjør at websidene ser generisk ut, kjedelig og ikke engasjerende i det hele tatt. Så mye som det kan være dyrt å få kvalitetsbilder, kan det ikke være en dårlig idé å ansette en profesjonell fotograf.

Trinn to: Få gratis bilder

Stol på meg; Du ville aldri ønske å bli involvert i et opphavsrettens søksmål. Som sådan er det alltid en god ide at du bruker dine egne bilder. Her er noen verktøy du kan bruke til å tilpasse bildene dine.

Canva - inneholder et bibliotek med lagerbilder pluss illustrasjoner og vektorer, som du kan bruke til å lage grafikken. Canva har også filtre samt en håndfull funksjoner for bilde redigering.

Freepik - dette verktøyet er relatert til en bildesøkemotor. Det vil krype gjennom hundretusener av bilder for å gi deg en som passer best for deg. Freepik er en stor ressurs for PSDer, illustrasjoner, ikoner, vektorer og bilder.

Google Images - denne ressursen er perfekt, men vær forsiktig med opphavsrettsbeskyttede bilder. For dette, endre søkeresultatene ved å velge 'merket for gjenbruk'.

Flickr - bruk i dette tilfelle en attributtlicens, en heller ikke-avledet eller ikke-kommersiell for å unngå brudd på brudd på opphavsretten.

Få bildefilnavn riktig

Når du har opprettet et tilpasset bilde, begynner det virkelige arbeidet. Bildeoptimalisering begynner med å velge riktig filnavn. Hvorfor? Vel, de øker din SEO rangering. Her er de beste filfilenavnspraksis du bør bruke:

  • Bruk en bindestrek som ordseparator - aldri bruk understrekningen fordi de ikke er gjenkjent av søkemotorer i det hele tatt. For Google er det ingen forskjell mellom 'image_file.jpg' og 'imagefile.jpg.'
  • Vær kortfattet og beskrivende - legg så mange detaljer som mulig.
  • Bruk alltid søkeord naturlig.

Titler og alternativt attributt

Alt-teksten eller alt-taggen refererer til attributter som går inn i bildemerket. Bruk disse til å gi mer informasjon om bildene dine, spesielt de som ikke var inkludert i filnavnet.

Bildestørrelse

Maksimere nettstedets hastighet ved å skalere bildene dine til den minste størrelsen som er mulig. Adobe Photoshop, ImageOptim, JPEGmini og PunyPNG er kule verktøy du kan bruke til dette. Ikke glem å prøve Googles Page-Speed ​​Insights for å identifisere bilder som drar ned sidens lastingshastighet.

November 24, 2017