Back to Question Center
0

En effektiv guide fra Semalt til å eliminere Ghost Referral Trafikk i Google Analytics

1 answers:

Ghost referral trafikk refererer til trafikk som ikke besøker et nettsted, unngår Google Analytics måling protokoll verktøy. Også, spøkelsesreferanse trafikk er ikke edderkopper eller bots som blokkerer et nettsted siden de aldri slo en nettside. Ofte refererer spøkelsesrapporteringstrafikkrapporter eller vertsnavn for å lokke en Internett-bruker til å klikke spam-riddede sider eller sider.

Internett-eksperter hevder at spøkelsesreferanse trafikk kan blokkeres ved bruk av vertsnavn filter siden de kommer fra andre sider - imagem oculos polarizado. Inkludert et nettsteds vertsnavn forhindrer bare at andre vertsnavn informasjon kommer opp i Google Analytics-rapportene.

Spammy hackere kan overskrive et nettsteds vertsnavn, samt filtre ved forsettlig sending av dårlig trafikk. I dette tilfellet vil spøkelsesreferanse trafikk skille seg fra filtre som ikke gjør noe og normal trafikk. Så hvordan kan en online bruker eliminere eller minimere spøkelsesreferanse trafikk?

En mer effektiv teknikk for å blokkere trafikk utenfor brukerens nettsted er å bruke en kombinasjon av Universal Analytics med sporingsfiltre og endringer.

Finn ut de viktige trinnene i denne prosedyren i følgende veiledning definert av Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt .

1. Sett en kake

Det første grunnleggende trinnet i å eliminere spøkelsesreferanse trafikk er å sette opp nettstedets informasjonskapsler. Dette kan enten oppnås manuelt eller digitalt ved bruk av Google Tag Manager. Dermed vil alle som får tilgang til et nettsted ulovlig, få webkaken. For eksempel, vurder et ubeskrivelig begrep som "dev-status" med en verdi av "juni 2016" som gjør utløpsdato inn i fremtiden. Når en svindler treff på et nettsted, kan eieren oppdatere informasjonskapselen med "dev-status = juni 2016" og forlenge levetiden.

2. Formuler en tilpasset dimensjon

En tilpasset dimensjon bør settes opp på eiendomsnivå i Google Analytics. For å være trygg, anbefales det at brukerne må sette dimensjonen i brukeromfanget. Til slutt, skriv ned indekseringsnummeret.

3. Ta tak i verdien av informasjonskapsel

Dette kan implementeres ved bruk av Google Tag Manager ved å opprette ny Makro eller variabel første Party Cookie.

4. Pass på verdien av cookie

Det oppnås ved bruk av Google Tag Manager. Brukere bør ta makro / variabel og plassere den i den egendefinerte dimensjonen i Google Analytics sidevisning Tag.

5. Eliminer dårlig trafikk

Dette er det siste trinnet. På Google Analytics-siden, formuler et nytt filter ved å inkludere spesifikke egendefinerte dimensjoner for å angi den angitte verdien.

Språket referanse trafikk betyr derfor trafikk, ikke fra en brukers nettsted og ser ikke på nettstedet. I tillegg, "Smart Ghost Referrals" etterligner et nettsted tilpassede dimensjoner og er vanskeligst å oppdage, siden de er klare nok til å skanne nettstedet ved å etterligne andre aspekter bortsett fra generell webside hit.

November 23, 2017