Back to Question Center
0

Ekspert Van Semalt: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google blir vurdert som en SEO-kampanje med de fleste bedrifter som optimaliserer dette søkemotoren. Desalniettemin er den SEO-strategien som døren Google blir brukt, tilbøyelig til å dø for Bing vedtatt, å emulere og derfor spørsmålet om organisasjoner også for Bing SEO må optimalisere. Yahoo og Bing dominerer omtrent 30 prosent av markedsandelen og kan derfor ikke undersøkes med hensyn til optimalisering. SEO rangering parametre for Google og Bing har forskjellige forskjeller og samsvarer av omsorg.

De følgende faktorene, presentert av Alexander Peresunko, kundesuksesseleder van Semalt , skilles Google van Bing:

Hvorfor er Bing et problem å overlate?

Optimalisering på Bing gir deg en konkurransefortrinn, siden de fleste bedrifter ser bare for å optimalisere Google. Bing og Yahoo dominerer nå 30% av søkene, og dermed gir deg en overhånd for å oppnå potensielle kunder, som dine konkurrenter kan ignorere - send email php html5.

Med hjelp av Bing og Yahoo kan du også lage en demografi av folk som av flere grunner ikke bruker Google. Dette er avhengig av målgruppen, deler av landet og husholdningenes. Siden Google ofte utfører regelmessige oppdateringer, er selskapet alltid i stand til å spre innholdet til en bred publikum på Yahoo og Bing, fordi den prøver å stemme overens med Google-oppdateringer.

Hvordan skiller Google SEO fra Bing SEO?

Utgående fra en nylig SearchMetrics analyse, nedenfor er noen av de viktigste Bing SEO ranking faktorer:

  • Toppbedrifter blir mest sett høyere rangert som hos Google.
  • Sosialt signal er nært knyttet til høyere rangeringer.
  • Tilbakekoblingsnumre viser nær tilknytninger med høyere rangering.
  • Kvalitet og relevant innhold er avgjørende for søkerrangeringer.
  • Én side tekniske parametere har viktig rolle.

De deskundige van Semalt gir også en forklaring av ovenstående faktorer i tillegg til andre som du bør vurdere når du optimaliserer for Bing.

1. Nettsted Type en Brand Partialiteter

I motsetning til Google har Bing ingen problemer med å skille seg fra merker av tilknyttede konkurrenter. Bing favoriserer også gamle plattformer med offisielle domene markeringer som .edu av .gov, som innebærer at Bing fokuserer på resultater som er relevante.

2. Sosialindikatorer

Sammenlignet med Google, understreker Bing op sosiale medier-indikatorer, noe som resulterer i flere tweets, aksjer og strategisk posisjonerte resultater. Google integrerer fortsatt sosiale plattformer vellykket i søkeresultatene.

3. Koblinger

I motsetning til Google, må en side for sin plassering beholdes i indeksen til Bing, minst en ekstern link eksisterer.

4. Sted og innhold

Kvalitet og relevans av innholdet resulterer i en høyere rangering for både Bing og Google, men den tidligere har bedre personale for å identifisere nettsteder som bruker Flash, som ikke finnes i Google. Bing leverer også resultater fra små bedrifter, mens Google er rettet mot etablerte bedrifter.

5. Tekniske parametere

Met betrekking tot het uitrichten van interne pagina's heeft Bing een sterke relatie met thuispagina's in vergelijking met Google. Bing er også avhengig av nøkkelord i meta tags og sidebøker, mens Google er mer instinktuelt over perspektivet av en side.

Conclusie

Du må ta hensyn til forskjellene mellom Google og Bing-rangeringsfaktorer før du tar beslutninger som er rettet mot å forbedre rangeringen av nettstedet ditt på begge søkemotorene.

November 24, 2017