Back to Question Center
0

Dupliserer eller ikke dupliserer? - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan vet det riktige svaret!

1 answers:

Dupliserende innhold har økt forvirring blant SEO-eksperter i en lengre periode. Det føles at SEO bugbear må elimineres ellers kan det føre til at nettstedet ditt fjernes fra rangeringen. Selv om duplikat innhold kommer med en straff, er det en måte at Google bruker en rangeringsalgoritme for å sikre at duplikatmateriale ikke påvirker de andre sidene på nettstedet ditt.

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, forteller at Google ikke rangerer duplikat innhold, forutsatt at det er en annen side med lignende innhold som er mer populært på nettstedet. Hvis nettstedet ditt har flere sider med samme innhold, har Google det vanskelig å prøve å velge riktig versjon. Den viser bare én versjon av innholdet i søkeresultatene, og de andre versjonene er skjult. Mange SEO-eksperter ser dette som en straff. Tre ting skjer i et slikt scenario:

(1. 3)
 • Google rangerer ikke siden;
 • Vekten på den siden er ubetydelig;
 • Nettstedet vil bli merket som en pålitelig kilde til kvalitet og unikt innhold;
 • Dette gir webmastrene en grunn til å føle at det er en straff, men det er viktig å vite at dette ikke er alt søkemotorer må håndtere. Det finnes mange strategier som brukes i duplikat innhold, men ikke alle er i beste interesse for nettsidebrukere og søkere.

  Det har vært mange nettverk brukt av nettsteder som er spesielt å duplisere innhold med håp om at dette kan fange søketrafikk. De er ikke ment å legge til noen verdi for nettstedet, og generelt legger de ingen verdi. Du må vurdere massen av innholdet for å komme opp med en plan for å vite hvor søkemotoren gikk galt. Det finnes mange typer duplikat innhold som inkluderer:

  Kopierte sider

  Som nettstedseier kan du komme over et verdifullt innhold på et annet nettsted. Etter å ha lest innholdet, føler du at du vil dele den på nettstedet ditt. Dette er imidlertid ikke en god ide, da dette ikke er ditt opprinnelige innhold, og det vil bli dårlig verdsatt. Til slutt, slik praksis kan føre til en generell nedgang i domenet score på nettstedet ditt.

  Den beste måten å løse dette problemet på, er å bruke en kanonisk kryssdomener. Legg til det for å vise at det opprinnelige innholdet er på et annet nettsted. Søkemotorene vil da vite at innholdet ble kopiert, og det er med vilje på nettstedet ditt.

  Du må innse at i dette tilfellet vil all vekten av lenken gå til innholdskilden. På denne måten, hvis du bruker mange lenker, vil du beholde en liten prosent av vekten. Hvis folk elsker innholdet, kan antallet ganger de besøker nettstedet, overstige reduksjonen i sidrangeringen.

  Dupliser produktinformasjon

  Ta en situasjon der du eier et selskap som får produkter fra forskjellige produsenter. Du må få informasjon som beskrivelser, spesifikasjoner og bilder for å sette dem på nettstedet ditt. Du vil gi nøyaktig informasjon som gitt av produsenten.

  Hvordan fikse det: du må sette ditt nettsted fra hverandre. Du må omskrive beskrivelsene og legge ut unike bilder for produktet ditt, som du kan få fra andre nettsteder som produktanmeldelser.

  Ulempe: Strategien kan være tidkrevende da du må samle nyttig informasjon for å beskrive produktet.

  Produktlister med flere sider

  Dette innebærer generering av nettadresser, eller hvis nettstedet ditt har mange sider som beskriver de tilsvarende kjerneproduktene.

  Slik løser du problemet: Hvis du for eksempel har å gjøre med fem elementer, og du genererer en ny nettadresse hver gang du sorterer varen sannsynligvis etter størrelse og pris i stedet for alfabetisk rekkefølge, får du færre sider med samme innhold på forskjellige nettadresser.

  Dupliserende innhold kan være stressende. Hvis du er klar over problemet tidlig nok, vil det hjelpe deg med å løse det før det påvirker rangeringen din. Du vil kunne komme med planer om hvordan du sikrer at vekten går gjennom duplisering, ikke har en betydelig innvirkning på rangeringen din. Løsningene på disse problemene kan være tidkrevende, men de er verdt tiden da det bidrar til å generere høy avkastning ved hvert besøk på nettstedet ditt Source .

  November 26, 2017