Back to Question Center
0

Det er riktig tid å si farvel til skadelig programvare - Semaltråd

1 answers:

En hvilken som helst datamaskinbruker kan bli offer for de mange metodene som brukes av en svindelartist for å injisere malware og virus på datamaskinen. Koble en datamaskin på nettet når den har utilstrekkelig sikkerhetsprogramvare, utsetter brukeren for ulike sikkerhetstrusler. Et enkelt klikk på en mistenkelig kobling eller popup-annonser kan laste ned skadelig programvare og virus inn i datamaskinen for å forårsake alvorlige skader som hackere kan benytte muligheten til å overvåke logg og angripe brukerens sikkerhetsdetaljer for å lette identitetstyveri, con og mange andre skadelige aktiviteter.

Denne artikkelen skrevet av Max Bell, Semalt Customer Success Manager, gir enkle beskyttelsesanbefalinger mot nedlastbar malware, trojaner og andre virus.

Hold sikkerhetsprogramvare oppdatert

Datamaskinen bør ha et antivirusprogram som alltid er oppdatert. En aktiv antispionvare og antivirusprogramvare kan lette overvåking av datamaskinaktivitetene for å beskytte mot skadelig programvare og virus. En passende konfigurasjon av brannmuren kombinert med automatisk oppdatering av sikkerhetssystemet kan garantere sikkerheten mot Trojan.

Skriv URL på nettlesere i stedet for tilveiebragte linker

Ved å klikke på en lenke som deles på en e-post, er en snarvei til internett, men det kan utsette brukeren for å ha trojan og malware. Hackere kan dele de tilsynelatende legitiske linkene via e-post hvor et klikk på linken laster ned skadelig programvare og virus som brukes til å stjele personlig informasjon for å utføre svindel. Å skrive koblingene direkte i nettleseren, gir et sikkert alternativ til nettleseren.

Ikke åpne mistenkelige filer

Med mindre avsenderen av e-postvedlegg er sikkert kjent, er det ikke tilrådelig å åpne dem. Scam-artister kan bruke e-postvedlegg for å spre malware og virus..Dobbeltklikk avsenderens adresse eller skann vedlegget ved hjelp av en sikkerhetsprogramvare.

Bruk pålitelige nettsteder til å laste ned og installere programvare

Gratis spill, filmer og programnedlastinger kan høres attraktivt for mange, men kan forårsake mye skade. Malware og virus coders mål uskyldige datamaskin brukere som følger deres overtalelse for å lette deres svindel. Nedlasting fra usikre nettsteder kan installere ukjent skadelig programvare i datamaskinen. Lag alle nedlastinger fra kun pålitelige nettsteder.

Juster "Drive-by" nedlastinger til Minimum

Angi nettleserens sikkerhet for å oppdage eventuelle uautoriserte nedlastinger. Mellomstore sikkerhetsinnstillinger i Internet Explorer kan identifisere og blokkere ulovlige nedlastinger for å sikre sikkerhet mot skadelig programvare og virus.

Bruk popup-blokkere

Ved å klikke på popup-vinduer eller koblinger på popup-vinduet som vises på et nettsted, kan du installere Trojan og andre virus i datamaskinen. Lukk popup-vinduer eller installer popup-blokkere for å gjøre jobben for deg.

Ikke kjøp programvare som deles i e-post eller meldinger

Å svare på tilfeldige e-poster eller meldinger som krever installasjon av programvare, kan infisere systemet med skadelig programvare og virus. Ved å klikke på de angitte koblingene, kan Trojan installere for å forårsake skade.

Snakk om datasikkerhet

Deling av sikkerhetshensyn til søsken og unge på nettbasert malware og virus setter dem informert. De kan avstå fra den blinde følge av foreslåtte koblinger og ta beslutninger for å unngå skadelig programvare og virus.

Gjennomfør regelmessig sikkerhetskopiering

Å foreta regelmessig sikkerhetskopiering av data i datamaskinen kan beskytte dokumenter når angrepet av Trojan. Brukere kan gjenopprette dokumenter ødelagt av skadelig programvare og virus Source .

November 23, 2017