Back to Question Center
0

Blokkering av Abc.xyz Henvisning Spam - Profesjonelt råd fra Semalt

1 answers:

Abc.xyz er et kjent domenenavn, som tilhører Alphabet Inc. På grunn av ukjente grunner er dette domenenavnet referert til som spam av Google Analytics. Et stort antall webmastere har dermed blokkert det permanent, og du bør også gjøre det samme. Det har blitt rapportert at abc.xyz har blitt blokkert av et stort antall webmastere over hele verden - abrir correo corporativo en outlook. Det har spammet Google Analytics-data med ikke-reelle henvisningsprogrammer og ulovlig trafikk. Det ville ikke være galt å si at det er en av de farligste tredjepartspammingsnettstedene, og bør ikke åpnes uten omkostninger.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , sier at hvis du har besøkt denne nettadressen, vil linken bli lagret i nettleseren din. Dessuten styrer den brukerne til nettsider som inneholder merkelige meldinger. En av disse meldingene leses som den er kommet fra grunnleggeren og administrerende direktør for Google, Larry Page, men faktum er at den ikke har noe å gjøre med virkeligheten og bør lukkes så tidlig som mulig.

Blokkerer nettadressen i Google Analytics

Denne bestemte nettadressen bruker et stort antall taktikker for å gjøre seg selv autentisk og legitim. Mange legger det til sine nettsteder og anser det som et godt henvisningsprogram, men det er faktisk ikke. Dette genererer spøkelsestrafikk til nettstedet ditt, og ødelegger dataene dine daglig. Det er viktig å blokkere denne nettadressen i Google Analytics tidlig. Denne nettadressen anbefales ikke til store nettsteder og tjenesteleverandører som det har vært knyttet til mange phishing-angrep. Hackerne og spammere engasjerer folk i henvisningsspam og stjeler deres personlige opplysninger. Abc.xyz er et legitimt nettsted selv, men når det blir tilknyttet eller knyttet til andre nettsteder, kan det ikke få dem gode resultater.

Referansespammere

Formålet med og målet for referansespammere er å målrette data og filer på nettstedene dine. De prøver å tiltrekke seg folk gjennom en rekke kampanjer. De sier at de vil markedsføre nettstedet ditt og få deg kvalitetsbesøk, men det er ikke sant. Nesten alle henvisningsspammere øker sin egen Google-søkeresultatrangeringen ved å lage tilbakekoblinger, de bruker nettstedet ditt for å lage slike tilbakekoblinger og kan skape problemer for deg. De gjennomsøkes av Googles indeksboter og utgir seg for å jobbe på vegne av deg.

Faren for nettstedet ditt

Abc.xyz Google Analytics-henvisningspost har til hensikt å skade nettstedet ditt og ødelegge dets mål på internett. Det infiserer dine data og skaper falske rapporter. Det neste trinnet er å sende deg falske besøk og treffer slik at Google Analytics tviler på deg. Dette infiserer de fleste rapportene dine og reduserer kvaliteten på trafikken din. Så det er veldig viktig å blokkere dette nettstedet og ikke registrere seg på tilbud og tilbud, uansett hvor attraktivt og fantastisk de er. Det vil gi deg en høy avkastningsfrekvens og målrette søkeordene dine for å rangere sine egne nettsteder. For å kvitte seg med det, bør du opprette filtre og blokkere det ved å justere innstillingene dine. Du kan også opprette ekskluderte filtre for å maksimere din online beskyttelse.

November 23, 2017