Back to Question Center
0

Anti-Malware Attacks Guide fra Semalt

1 answers:

Svindlere og angripere har tatt ned B2B- og B2C-bedrifter ned med en hastighet på 10% per år. Ifølge Pros, hackere har tatt sine metoder for å formere seg inn i nettstedet brukere og sosiale plattformer til et mye høyere nivå hvor de nå bruker kontanter overførings svindel og spam e-post for å nå ut datamaskin brukere.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , gir et innblikk i sikre måter å beskytte systemene mot angrep.

For å være på utkikk når du bruker offentlig internett, og når du laster ned filer fra det ukjente registeret, er det en nødvendig forutsetning. Mange bedrifter og organisasjoner har blitt tatt ned som følge av at ansatte laster ned bilder og programvare fra et ondsinnet nettsted. For noen uker siden bestemte hackere seg for å manipulere brukere av sosiale medier-plattformer ved å sende dem e-postmeldinger som så ut som legitime e-poster. På langt sikt klarte angriperne å hente personlig og finansiell informasjon fra brukere ved å omdirigere dem til ondsinnede nettsteder.

Å holde programvare og sikkerhetsprogrammer oppdatert når du bruker Internett, er en av faktorene som blokkerer forsøk fra svindlere og angripere å komme seg ut. Vurder å ignorere e-post og falske meldinger sendt fra et ukjent nettsted. Kontroller legitimiteten til et nettsted er alltid fortalte for å holde kontoen din trygg.

Hvordan klarer svindlere å hente data fra din PC?

Svindlere utnytter uvitende brukere for å få full tilgang til sine kontoer. Vanlige brukte triks av svindlere for å infisere PCen din inkluderer:

Phishing-ordningen

Phishing er et av de mest brukte triksene for å manipulere brukere. Hackere sender koblinger som består av trojansk virus og annen malware som tyder på at du fikser kontoene. Etter å ha klikket på koblingen, får Trojan virus tilgang til datamaskinen din hvor det kontrollerer nettleserloggen og andre oppgaver. Etter at du har fått tilgang til din økonomiske og personlige informasjon, bruker hackere informasjonen i tyveri og bedrageri.

Videobaserte linker

En rekke sosiale medieplattformer har klaget over at de ble lurt etter å ha klikket på en lenke som hadde blitt sendt av vennene sine. Hackere har brukt videoer til å være vert for malware og Trojan virus som senere blir installert på datamaskinen din etter å ha klikket på linken.

Slik blokkerer du malwareforsøk på PCen din

Antivirusinstallasjon

Antivirus er et viktig verktøy når det gjelder elektronisk sikkerhet. Antivirus registrerer nettsteder og lenker som kan skade PCen din etter å ha klikket på dem. For å unngå å bli tatt ned av et trojansk virus og ondsinnede trusler, installer og hold anti-malware oppdatert.

Bruk av vanlige brukerkontoer

En datakonto med administratoralternativer er sårbar for å hackes av en svindler. Når du installerer programvare på kontoen, må du alltid bruke den egendefinerte installasjonsmetoden til å være trygg.

Ikke installer et program du tviler på sin legitimitet

Kontroller legitimiteten til et program før du installerer det, anbefales det alltid. Unngå å installere eller klikke på "ja" til ukjent programvare og programmer.

Brannmur er svært viktig når det gjelder nettsiden og online sikkerhet. Datamaskiner består av en innebygd brannmur for å blokkere svindelforsøk på å infisere PCen din. En brannmur virker for å advare datamaskinbrukere når en infisert skadelig programvare eller et virus blir installert på datamaskinen. Ha en effektiv kampanje ved å unngå å klikke på vedlegg og lenker, selv om koblingene ser ut til å bli sendt av din beste venn Source .

November 23, 2017