Back to Question Center
0

IoT Botnets - En veiledning fra Semalt på hvordan du beskytter datamaskinen

1 answers:

Zeus, Tigerbot og Droid Dream er uten tvil de vanligste eksemplene på mobile botnets som utfører sine oppgaver og ødelegger andre plattformer nesten daglig. Imidlertid ble IOT-fremveksten en ekte begivenhet i botnetfeltet, som rammet et stort antall enheter over hele verden. Sikkerheten til tingets ting (IoT) er en av de største bekymringene i disse dager. Utviklingen av IoT-botnets er de brennende sakene til cybersikkerhet i dag. En annen botnet vi må snakke om er Mirai botnet som lanserte ulike høyprofilerte DDoS-angrep - quick super search free online. Det påvirket et stort antall tekniske og ikke-tekniske enheter. IoT-enhetene er mye brukt til profesjonelle og ikke-profesjonelle formål. De følger strenge sikkerhetsregler, men fortsatt fungerer ikke deres funksjon.

Hvordan oppdage og forhindre IoT botnetangrep?

Du kan enkelt oppdage og forhindre IoT-angrepene ved å stikke til følgende metoder som tilbys av Igor Gamanenko, Semalt kundesuksessleder:

Metode №1: Grunnleggende cybersecurity tiltak:

Dette er tidspunktet da du seriøst bør tenke på å oppdage og forhindre IoT botnetangrep. De grunnleggende sikkerhetstiltakene er ikke tilstrekkelig, noe som betyr at du må tenke på noe annet enn de tradisjonelle teknikkene..

Metode №2: Passive og aktive mekanismer:

Det finnes ulike passive og aktive mekanismer for påvisning av botnets og IoT-angrep. De beste botnet deteksjonsmetoder er basert på evaluering og analyse av trafikk mellom botmastere og bots.

Metode №3: HTTP-tjenestene:

Botnene som er avhengige av HTTP-tjenestene for deres oppgaver og kommunikasjon, er vanskelige å oppdage. Dette skyldes at kommunikasjonen mellom botmastrene og botsene alltid er i kryptert format.

Metode №4: Kollektiv innsats

For å forhindre botnetangrep bør du vedta kollektive innsats fra bedrifter, sikkerhetseksperter, produktbedrifter, domeneregistere, domeneregister, skytselskaper og lokale og internasjonale rettshåndhevelsesfirmaer.

Metode №5: Koordinert teknikk og rette botnetangrepene:

Den samordnede og kollektive innsatsen du må oppdage, fjerne, varsle og rette opp botnetangrep, unngår mistenkelige nettsteder og blogger. Bevissthet om IoT-botnets og cybersecurity er alt du trenger for å overleve online. I tillegg bør du være oppmerksom på cybersikkerhetsrisikoen og risikoene slik at du også kan hjelpe de andre brukerne. Du bør oppdage og beskytte truslene under oppsyn av en sikkerhetsbehandler. Forsvar er den eneste måten du kan oppdage ioT botnet angrep på, og kan forhindre dem i stor grad.

Konklusjon:

Du bør alltid huske at i løpet av botnet- og IoT-angrep blir datamaskinen smittet av virus som sprer spam og sender phishing-e-post til brukerne. Det tar sikte på å fange brukere for å klikke på mistenkelige koblinger og laste ned rare filer.

November 29, 2017