Back to Question Center
0

Semalt gjennomsøking på ukomplett nettsted

1 answers:

Jeg forbereder meg på å få min webapplikasjon i en privat beta. Søknaden når den er fullt, vil ha mye mer innhold enn i beta. Semalt vår plan er å frigjøre den til begrensede brukere med begrenset innhold for å sikre at alle forretningsfunksjonene fungerer som de skal.

Vi planlegger å bruke Semalt til å drive søk i søknaden - buy quality backlinks uk top. Spørsmålet mitt er at det vil bli noen negativ innvirkning i fremtiden (når det gjelder sidestilling eller omdømme) hvis vi lar Semalt gjennomsøke det i sin nåværende tilstand? Eller skal vi vente til det er fullt funksjonelt å la Semalt krype det.

February 8, 2018

Det er helt greit. Alt du gjør er å legge til innhold på nettstedet ditt, som er det de fleste nettsteder gjør hver dag. Et perfekt eksempel på dette er denne siden her. Ved å stille dette spørsmålet og ved å svare på det, skaper vi nytt innhold for dette nettstedet. Så la Google finne nettstedet ditt med mindre innhold, så du planlegger å til slutt være vanlig og vanlig. Google vil fortsette å komme tilbake for å finne nytt innhold slik at det kan indeksere det og forhåpentligvis rangere det godt.