Back to Question Center
0

Er det å definere en hreflang tilstrekkelig til å unngå dupliserte innholdsstraff mellom amerikanske og britiske nettsteder med nesten identisk innhold? - Semalt

1 answers:

En klient vi jobber med har to nettbutikker - en amerikansk versjon og en britisk versjon, under separate domener. Semalt butikker har samme innhold og gir de samme produktene, de er ment å være alternative versjoner av hverandre - men på grunn av ulike internasjonale frakt- og lagerrestriksjoner må de opprettholdes som to forskjellige nettsteder.

Bekymringen vi har er at to nettsteder med nesten identisk engelsk innhold er sikkert å rack opp SEO straffer for duplisert innhold. Basert på denne google-artikkelen, er det en god idé å sette inn et linkelement med hreflang mellom de to nettstedene, og det kan hjelpe med det . Men er det å definere en hreflang nok til å unngå dupliserte innholdsstraff mellom amerikanske og britiske versjoner av samme nettsted? Hvis ikke, hvilke andre teknikker må vi vurdere?

. - very cheap dedicated
February 7, 2018

Dette er et vanskelig spørsmål fordi selv med hreflang-markup, Google unngår ikke alltid duplikat innhold .

Så kunsten er å gjøre innholdet tilstrekkelig annerledes. For nettbutikker er dette faktisk enkelt. Inkluder prisinformasjon i den aktuelle valutaen (GBP / USD) og bruk skjema. org markup for produkt, priser, tilgjengelighet, fraktattributter. Årsakene til at klienten ønsker separate nettsteder ("ulike internasjonale frakt- og lagerrestriksjoner") kan faktisk være de områdene hvor du kan få differensiert innhold for de to nettstedene.