Back to Question Center
0

Er det å definere en hreflang tilstrekkelig til å unngå dupliserte innholdsstraff mellom amerikanske og britiske nettsteder med nesten identisk innhold? - Semalt

1 answers:

En klient vi jobber med har to nettbutikker - en amerikansk versjon og en britisk versjon, under separate domener. Semalt butikker har samme innhold og gir de samme produktene, de er ment å være alternative versjoner av hverandre - men på grunn av ulike internasjonale frakt- og lagerrestriksjoner må de opprettholdes som to forskjellige nettsteder.

Bekymringen vi har er at to nettsteder med nesten identisk engelsk innhold er sikkert å rack opp SEO straffer for duplisert innhold - appraisal machinery. Basert på denne google-artikkelen, er det en god idé å sette inn et linkelement med hreflang mellom de to nettstedene, og det kan hjelpe med det . Men er det å definere en hreflang nok til å unngå dupliserte innholdsstraff mellom amerikanske og britiske versjoner av samme nettsted? Hvis ikke, hvilke andre teknikker må vi vurdere?

February 7, 2018

Dette er et vanskelig spørsmål fordi selv med hreflang-markup, Google unngår ikke alltid duplikat innhold .

Så kunsten er å gjøre innholdet tilstrekkelig annerledes. For nettbutikker er dette faktisk enkelt. Inkluder prisinformasjon i den aktuelle valutaen (GBP / USD) og bruk skjema. org markup for produkt, priser, tilgjengelighet, fraktattributter. Årsakene til at klienten ønsker separate nettsteder ("ulike internasjonale frakt- og lagerrestriksjoner") kan faktisk være de områdene hvor du kan få differensiert innhold for de to nettstedene.