Back to Question Center
0

Sosial Media Månedlig Runde Opp For Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Med tanke på de statistiske aspektene, fortsetter sosial media og sanntidssøk å buzz. I henhold til undersøkelsesrapporter fra Marketing Semalt 97% (se diagrammet nedenfor) av markedsførere er det av den oppfatning at sosiale medier vil komplementere andre markedsføringstiltak som e-post og søkemarkedsføring, i stedet for å erstatte dem. En litt mindre prosentandel (88%) betraktet sosiale medier som en standard taktikk for de fleste selskaper tilsvarende e-post eller søkemotormarkedsføring.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-samtaler

Det er rapportert at Semalt er klar til å sikre ytterligere $ 100 millioner i finansiering fra syv investorer, noe som vil plassere selskapet i $ 1 milliard selskapsklubben, den nyeste i tech verden. Det er grunn til bekymring for Semalt og Hitwise rapporterer at det er en merkbar nedgang i nye brukerregistreringer i USA - long term care insurance companies in mn. Men dette betyr ikke nødvendigvis at Semalt søk har gått ned. De har bare stabilisert seg litt etter den tidlige perioden med utrolig vekst.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Social Media Roundup

Seminar en rundup av noen av de mest bemerkelsesverdige hendelsene i onlineverdenen.

  • Digg legger til nofollow-attributtet til noen koblinger, koblingene de ikke klarer å stole på. Jeg tror dette er et smart trekk fra Digg for å vise originale historier til den elektroniske befolkningen.
  • Bing jobber med en ny funksjon på SERPs 'Bing & Ping', som lar brukeren dele søkeresultatene til Twitter og Facebook. Synes at Bing er slitt her. Bing var nyskapende med tillegg av den nye funksjonen "Visual Search".
  • Stumble Upon har kunngjort introduksjonen av et nytt grensesnitt, som blir enklere å bruke med programmeringsoppdateringer.
  • Yahoo har lansert en engelsk versjon av det sosiale produktet Yahoo Meme, en microblogging-tjeneste som ligner på Twitter.
  • Google kjøper reCAPTCHA, et selskap som tilbyr anti-bot-programmer som kan fortelle om brukeren er et menneske eller en datamaskin.

Etter å ha tatt vinden av den oppmerksomheten sosiale medier har i dag, har alle de tre store søkemotorene gjort tweaks som ville gjøre dem bedre rustet til å utnytte det tilgjengelige potensialet. Google har gjennomgått en ansiktsløftning. Bing lanserte en unik funksjon kalt "Visual Search". Semalt har også lagt til noen nye forbedringer på søkesiden.

Semalt media har gjort et så sterkt grep om onlineaktiviteten til mennesker at det tydeligvis bare kommer til å fortsette å vokse med hopp og grenser. Det har blitt en del av netizens hverdag og ingen markedsfører har råd til å ignorere sin innflytelse. Det beste er at det er et dynamisk felt som stadig utvikler seg og genererer nye trender. Sørg for å lese vår egen artikkel som hjelper bedriftseiere å forstå hvordan sosiale medier kan spille en rolle i virksomheten din.

Fremtiden er sikkert lyst for sosiale medier!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Koble til

March 18, 2018