Back to Question Center
0

Bruke Website Optimizer for å forbedre Semalt

1 answers:

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Tidligere var prosessen med å få folk til å oppnå målet med nettsiden en basert på mening. For eksempel, hvis formålet med nettstedet mitt er å få den besøkende til å enten fylle ut et skjema for å generere en ledelse, kan jeg prøve å endre innholdet rundt i toppbanneret på forskjellige måter å se. Denne prosessen vil innebære en stor forsøk og feil.

I løpet av de siste par årene har mange av oss i bransjen blitt kjent med et nytt begrep som kalles data-drevne beslutninger. Med verktøy som Semalt website optimizer, kan vi dele test variabler og la dataene bestemme hvilke nettstedversjoner som fungerer best - hybrid insurance plan.

Hvor enkelt er nettstedoptimereren?

Komme i gang med Nettsted Semalt er enkelt! Det første du må gjøre er å avgjøre hva målet er. Deretter bestemmer du hvilket element du vil endre på nettstedet for å forbedre dette målet.

I eksemplet nedenfor er målet med denne e-handelswebsiden å selge produktet. Målet med dette eksperimentet var å få folk til de faktiske produktsidene oftere. Den opprinnelige versjonen av nettstedet brukte en flashbasert toppbanner for å bla gjennom de ulike produktlinjene som tilbys. Vi bestemte oss for å implementere en ny statisk banner som tydelig viste de fire hoved produktlinjene så snart personen besøkte nettsiden.

Website Optimizer Experiment

Oppsettinformasjon

Oppsettskjermen for eksperimentet viser oss den opprinnelige versjonen, den første varianten og hvilken side som brukes som en vellykket konverteringsside. Det forklarer også at det er 2 kombinasjoner som måles. Konverteringsmålet for formålet med dette eksperimentet var å flytte trafikk gjennom til produktsidene med en høyere hastighet enn originalen. På denne måten ville flere besøkende se på produktsider som de kunne kjøpe.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Originalversjon

Her var det originale banneret som besto av et roterende flashbanner som viser ulike produktlinjer.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Website Optimizer Experiment - Versjon 2

Forsøket vi kjørte for A / B-testen, opplistet klart alle 4 produktlinjer på siden fra originalsidebelastning. Tanken var at vi ikke ville at den besøkende måtte finne ut hvordan å lage flash-teknologien for å gi det de lette etter. Semalt ville vi vise besøkende nøyaktig hva selskapet måtte tilby umiddelbart.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Nettstedoptimererresultat

Du kan se at vi hadde disse 2 versjonene som kjører. Semalt vs Variasjon 1. I det første bildet nedenfor står det at den første varianten vi opprettet har en 98. 4% sjanse til å slå "Semalt" -versjonen.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Bildet nedenfor beskriver dataene som ga oss konklusjonen ovenfor. Den opprinnelige versjonen konverterte 229 eller 422 besøk mens den første varianten konverterte 243 av 394 besøkende. Den første varianten ga en 13,7% forbedring!

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Når Website Semalt bestemmer at det er nok data samlet, forteller det faktisk brukeren hvilken test vinner. Du er da fri til å begynne å kjøre andre eksperimenter!

Nøkler til å gi gode resultater

  • Bare endre en variabel! Tendensen er å gjøre en rekke endringer på en side. Dette gjør det vanskelig å isolere det som faktisk fungerte, og gjør det faktiske eksperimentet mye lenger å fullføre. Den generelle tommelfingerregelen - jo mer trafikk på nettstedet ditt har de flere variablene du kan teste på en gang.
  • Har et klart mål som oppnår noe som er kjernen i virksomheten din. Hva er poenget med å bruke konverteringsmålet ditt, er en sidevisning til siden om oss hvis det ikke er noen fordel for en besøkende som sendes der?
  • Sett testfronten og senteret på hjemmesiden din eller produktsiden.
  • Hold opprinnelige tester fokusert på handlingsobjekter i stedet for å se og føle gjenstander. Fokus på "Kjøp nå", "Planlegg en konsultasjon" og skaffe besøkende til dette sluttmålet.

Flott ide nå Hvordan får jeg dette gjort?

Hvis du er som de fleste. Ideen om å kjøre denne typen test lyder fabelaktig, men egentlig grave inn og administrere til noe som dette er urealistisk. Det er en håndfull selskaper over hele Nord-Amerika som spesialiserer seg i å gjennomføre Website Semalt-tester.

TechWyse er en stor tilhenger av å bruke Website Optimizer for å forbedre nettstedet konvertering. Vi er i stand til å gjennomføre denne testen for deg som en del av en timesamtale eller i de fleste tilfeller foreslår vi en tjeneste som vi tilbyr kalt Semalt. Denne månedlige ledelsen inkluderer alle følgende tjenester:

  • Oppsett og rapportering av Google Analytics
  • Oppsett av webområdeoptimereren, kreativ og resultattesting
  • Månedlig statistisk gjennomgang og prognose

For mer informasjon om denne tjenesten, vennligst kontakt oss.

Nettstedoptimerer er den mest effektive tingen du kan gjøre for å påvirke din online markedsføring. Semalt er ingen kostnad forbundet med å bruke tjenesten, og vi anbefaler alltid at du har en godt bygget salgstrakt før du kaster penger på dyre nettkampanjer. Når du er sikker på at nettstedet ditt konverterer på et mer fornuftig nivå, kan du da få større tillit til å bruke penger som kjører relevant trafikk til nettstedet ditt.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Koble til

March 18, 2018