Back to Question Center
0

11 måter å lage høy kvalitet semalt

1 answers:

Definisjonen av "kvalitetsinnhold" endres alltid på grunn av de kontinuerlige forbedringene i den digitale markedsføringsverdenen. Aspektene knyttet til det kan endres, men målet er fortsatt forankret til satiating lesere. Semalt høy kvalitet er svært viktig når du prøver å øke synligheten og rangere høyt på søkemotorer.

Med høy kvalitet kan du vise deg som ekspert på ditt felt, øke nettstedslangeringen i søkemotorer, tiltrekke innkommende koblinger, og vinn publikums tillit og tillit. Vi er alle kjent med viktigheten av kvalitet, men hvordan bestemmer vi hva "kvalitet" er? Her er en liste over viktige ting som kan hjelpe deg med å skape innhold som er verdifullt og verdig til å dele.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Også på TechWyse

De 8 misforståelsene om høy kvalitet SEO
Hvordan bruker innholdsbrensel sosiale medier?

1 - long term care insurance providers. Lengden er viktig

Det ideelle ordtallet for et flott innhold kan være forvirring for alle. Hva som forårsaker denne forvirringen, er å avgjøre om de skal imøtekomme mot skrivebordslesere eller mobilbrukere. Google viser en preferanse for langt innhold som forståelig dekker alle relevante aspekter av emnet. Dette kan imidlertid være vanskelig for mobilbrukere på grunn av den begrensede plassen de kan vise på skjermen. I dette tilfellet er mobilt innhold ofte presis, kort og avstand i stor grad for å gi en bedre leseopplevelse for brukerne.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Når du bestemmer hvor lenge innholdet ditt skal være, fokus på målene dine og intensjonene til målgruppen din. Hvis du ønsker å sette innholdet ditt på en høyere rang i søkemotorer, så gå til 1000+ ordinnhold som vil tiltrekke flere linker. Hvis du målretter mot mobilbrukere, fjerner du unødvendige aspekter fra innholdet ditt og gjør det lett tilgjengelig for mobilbrukere. Det er ikke angitt mengde eller standard for hvor lenge innholdet ditt skal være, så vurder å ha en variasjon. Derfor må ikke alt innholdet ditt være lengre. Prøv å skrive kortere og til poengblogger også. Tanken er å kunne få poenget på tvers. Hvis du har lange artikler som du vil publisere, bør du vurdere å dele dem i to deler.

Pass på at du formaterer innholdet ditt ved å inkorporere riktige underposisjoner, punktposter og passende lenker til annet innhold.

2. Infographics for Excellence

Visuelt innhold utvider utvilsomt innholdet i tekstinnhold på mange måter, som økt innkommende koblinger, sosial deling og tid investert i siden og selvfølgelig engasjement. Forskning har vist at nesten 40% av menneskene viser bedre respons på visuelt innhold. Dette gjør infographics til en flott måte for leserne å dele ideer og tanker fordi det er fullpakket med informasjon og visuelt fristende. Faktisk er innhold som suppleres av multimedia delt 12 ganger mer enn tekstinnhold.

Så hva bør du vurdere når du legger til infographics i innholdet ditt? For det første, sørg for at du gjør din forskning. Du vil ha fakta som støtter dine ideer. Du vil ikke opprette en infografisk som er allment delt på Internett, og inneholder grammatiske feil og feilfakta. For det andre, sørg for at grafikk og skrifter har samme konsept og tema. Du vil at din infografisk skal se harmonisert, så sørg for at du bruker samme typografi hele veien. Unngå å bruke bilder på nettet for å lage din infograhic fordi de er veldig forskjellige og ikke ser ensartet ut. Til slutt husk å sitere dine kilder! Det er viktig at du gir kreditt til faktainformasjon som ikke er din.

3. Sammenheng er uunngåelig

Dårlig grammatikk kan være katastrofalt for deg som innholdskritiker. Google har lagt stor vekt på innholds troverdighet. Profesjonell skriving som innebærer sammenhengende og passende beskrivelse av et fag er hva du bør fokusere på. Pass på at innholdet ditt er faktisk nøyaktig, logisk organisert og grammatisk uklanderlig. Hvis du er bekymret for å gjøre feil, må du sjekke fakta dine med andre kilder online. Når det gjelder grammatiske feil, få en kollega eller kollega til å lese gjennom innholdet ditt. Husk at innholdet ditt blir vist for allmennheten, så du vil ikke ha dem til å oppdage noen feil!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Er innholdet mitt attraktivt?

Du må forstå at presentasjonen er viktig for suksess. Etter å ha utviklet innholdet ditt, spør deg selv om innholdets tilgjengelighet, attraktivitet og lesbarhet. Dårlig innholdsformatering kan vise seg å være katastrofalt, noe som gjør at den krenker Googles algoritme og menneskelige forventninger generelt.

Hva utgjør perfekt innholdsformatering? Passende bruk av kursiv, fet skrift, avsnitt, presise setninger og underoverskrifter kan gjøre innholdet ditt visuelt attraktivt for leserne og til slutt hjelpe deg med å nå dine mål.

5. Hva med lesbarhet?

Lesbarhetspoengene dine vil vise hvor langt innholdet ditt har vært vellykket i samsvar med målgruppens preferanser. Et lettlest og forståelig innhold gir deg en god lesbarhetspoengsum. Det er mange verktøy på markedet som kan teste innholdets lesbarhet. Noen gir deg mulighet til å teste et nettsted, et bestemt avsnitt eller kopiere og lime inn og spesifisere en del av skrivingen du vil teste. Sørg for at innholdet ditt kan forstås av alle. Bare fordi du forstår de tekniske vilkårene i din bransje, betyr det ikke at noen av dine søkere eller kunder vet hva de er.

I tillegg må avstanden til innholdet være nøyaktig og tilstrekkelig for enkel lesing. Skriftstørrelse, typografi, overskrifter og stiler er viktige for deg å vurdere. Folk leser innholdet ditt på forskjellige plattformer, så sørg for at lesbarheten på skrivebordet ditt er like stor som mobil.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Forfatterens ekspertise

Forfatterens kompetanse har funnet en betydelig omtale i Googles lekkede Quality Rater-retningslinjer. Det er en viktig determinant for kvalitet og vil etablere veracity og nøyaktighet av innholdet. Også forfatterens grad eller legitimasjon har stor betydning for å utvikle faglige og tekniske temaer som tar sikte på å betjene en stor publikumsamling. Når du lager innhold for nettstedet ditt, kan du prøve å inkludere kilder fra ressurser som har et sterkt rykte. På denne måten kan du få mer bevis og informasjon for å sikkerhetskopiere poengene dine.

7. Bygg et rykte

For de av dere som ikke vet, vil forfattere som publiserer mer innhold sannsynligvis få en høyere rang i søkemotorer. Eliminering av anonymitet er et viktig fokuspunkt for Google når det gjelder innhold på nettet. Gjesteblogging er en flott måte for forfattere å etablere sitt rykte på nettet. Du kan tenke på å blogge på noen få måter - å øke bevisstheten for deg selv, bygge lenker, eller til og med bruke den som en mulighet til å forbedre skrivingen din. Visst, bedrifter vil ha høy kvalitet på nettstedet, men de vil også ha gode ideer. Noen ganger kan ideene dine være fantastiske, men skrivingen er bare ikke stor nok. Så benytt muligheten til å lære av redaktørene som er vert for bloggen din, og se hvordan de rediger bloggen din og vamp det for å være perfekt!

8. Social Media Research

Sosiale medier er ikke bare et sted for deg å dele innholdet ditt, men også et sted å generere gode ideer til å skrive om. Når du vil skrive godt innhold, vil du snakke med publikum. Hvilken bedre måte å koble til med dem enn gjennom sosiale medier? Se på hvor de henger ut, hvilke grupper de er knyttet til, hvem de snakker med, og hvilke samtaler de deltar. Bruk sosiale medier som en måte å tappe inn i deres verden og svare på dine spørsmål.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Tilstedeværelse av eksterne og interne linker

Å få koblinger er like viktig som å skrive innholdet ditt. Men lenker til nettsider kan være dødelige for innholdets troverdighet før Google. Overdreven intern kobling kan også holde deg borte fra Googles anerkjennelse og til slutt, noe som gir deg uønskede resultater. Når du lager innhold, må du ikke koble til innholdet ditt og bare gjøre det som er nødvendig!

10. Publiseringsdomene angir kvalitet

Ethvert innhold kan oppfylle kriteriene som skal kalt "høy kvalitet", men mye avhenger av kvaliteten som omgir innholdet. Innhold av høy kvalitet når det ledsages av dårlig kvalitet på et nettsted, kan vise seg uheldig for innholdet av høy kvalitet fordi de har en tendens til å miste effektiv rangering. Dette gjør innholdsatferden til nettstedet tvilsomt og dreper sitt rykte på nettet.

Hvis et nettsted har god kvalitet, som er tilbakekoblet til dårlig kvalitet, vil det dessverre sannsynligvis være et godt innhold av god kvalitet. Derfor er hjemmesiden, roten domenet og andre innlegg relatert til innholdet en viktig determinant for kvalitet.

11. Gi verdi

Ikke fokus på de monetære verdiene for å produsere god kvalitet. Du vil opprette innhold for å gi verdifull ressurs og informasjon til leserne dine. Visst, innholdet ditt brukes til å hjelpe deg med å rangere i SEO, men du kan ikke få dette resultatet hvis du ikke genererer innhold av høy kvalitet. For å bli sett av søkere, må du vise dem verdien.

Konklusjon

Hvis du lager innhold som har som mål å skrive for søkemotorer uten å ta hensyn til verdien til leserne, så unnskyldende, trenger tilnærming til reinvestering av tanker. Strategi innholdet ditt ved å huske på de ovennevnte aspektene for at innholdet ditt skal treffe nye høyder av online suksess.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Koble til

March 18, 2018