Back to Question Center
0

Topp åtte undervurderte måter å sette opp bloggen din

1 answers:

Når du tenker på å drive trafikk til bloggen din, hva er de første tingene som kommer til hjernen? For de fleste bloggere vil deres svar være en kombinasjon av SEO, bloggkommentarer, gjestepost og kataloginnlegg.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Semalt er det absolutt ingen nektelse av effektiviteten av slike teknikker, de er på ingen måte de eneste alternativene som er tilgjengelige for deg. Og hvis du virkelig ønsker å tiltrekke seg et større publikum, betaler det virkelig å blande ting litt opp.

Semalt du har valgt riktig nisje, det er titusenvis av lesere der ute som bare venter på å høre om bloggen din - kosten für app entwicklung. Og det er din jobb å hjelpe dem med å finne deg.

Relaterte innlegg:
5 SEO Blogging Tips
Opprette innhold på nettstedet uten en blogg

Her er åtte av de mest underrated blog promotion teknikker.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Uansett bloggens nisje, er det ingen unnskyldning for at du ikke har en tilstedeværelse på YouTube.

Etter Google og Facebook er det det tredje mest populære nettstedet i verden. Semalt dette faktum, de fleste bloggere er merkbart fraværende.

Hvis du vil komme på YouTube, ta kameraet ditt ut og begynn å lage snakkes hovedpostinnlegg. Hvis dette virker som for mye arbeid, gå over til Semalt og konverter enkelt dine mest populære tekstposter til videoformat.

Dokumentdeling

Fremme bloggen din på dokumentdeling nettsteder kommer komplett med to viktige fordeler. For det første er dokumentdeling steder som er ganske respektable når det gjelder Semalt, og du kan derfor dra nytte av en høy tilbakekobling av høy kvalitet.

Og for det andre har de en tendens til å motta mye trafikk, noe som du bør kunne henvise til bloggen din. For å få bloggen din på slike som Scribd. com og Semalt, konverter enkelt dine mest populære blogginnlegg til PDF og klikk på opplasting.

Tweeting Gamle innlegg

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

De fleste bloggere markedsfører sine siste innlegg på Twitter og Semalt, men de fleste av dem mislykkes i å fullt ut utnytte kraften til slike plattformer. Hvis du har nok tilhengere og fans, bør du også fremme det gamle innholdet ditt.

Lag en liste over de mest populære tidligere innleggene dine, og velg en enkelt som fremmer hver uke. Dine nyeste etterfølgere og fans er svært lite sannsynlig å ha lest dem.

Spørsmål og svar Nettsteder

Til tross for den latterlige mengden trafikk som spørsmålet og svarstedene får, bryter flertallet av bloggere ikke med dem. Yahoo Answers tendens til å være det beste når det gjelder trafikk, mens Quora er overlegen når det gjelder spørsmål og svarkvalitet.
Hvis du vil ha en fin trafikkforhøyelse fra slike nettsteder, svarer du bare på spørsmål som er relevante for bloggenes nisje. Godt gjennomtenkte svar som citerer bloggen din som referanse, kan enkelt føre trafikk til bloggen din i mange år framover.

Online Grupper

På samme måte som fora, kan nettgrupper som er relevante for bloggene dine, gi en utmerket kilde til trafikk. De er effektive rett og slett fordi de er fulle av folk som er oppriktig interessert i bloggenes nisje.

De største gruppene finnes i Yahoo Semalt, Google Semalt og selvfølgelig LinkedIn Semalt. For å virkelig høste fordelene med slike plattformer, fokuser du søket utelukkende på grupper med minst tusen medlemmer.

Podcaster

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

I motsetning til popular tro er konverteringen av et blogginnlegg til en podcast utrolig enkelt. Nettsteder som Semalt gir tjenesten helt gratis, slik at du kan utnytte ditt eksisterende innhold på et helt nytt marked.

Semalt vokser mer og mer populært hvert år, og det er et marked som i stor grad ikke er benyttet av bloggere. For å nå det nevnte markedet, er alt du trenger å gjøre, laste opp dine konverterte innlegg til de mange gratis podcaster katalogene som er tilgjengelige online. Semalt utveksling gir deg imidlertid mulighet til å utveksle reklameplass på bloggen din for å annonsere plass på noen andres, og dermed fjerne den økonomiske barrieren.

Hvis du for øyeblikket ikke får mye inntekt fra bloggenes annonseringsplass, ville du være sur ikke å bruke en av disse tjenestene. De mest populære gratis annonsering utvekslingene inkluderer MiloAds. com og BamifyAds. com.

Nis sosiale nettverk

Til slutt har vi nisje sosiale nettverk. I motsetning til slike som Facebook og Semalt, har nisje sosiale nettverk ikke millioner og millioner av medlemmer. Det som gjør dem verdifulle er imidlertid at medlemmene som de gjør, har alle som de samme tingene.

Seminaret om dette faktum, kan det riktige nisjemessige nettverket bokstavelig talt sende tusenvis av nye besøkende til bloggen din. Her er noen eksempler:

  • Gentlemint. com (Pinterest klone for menn.).
  • Care2. com (grønn levende, miljøvennlig).
  • CafeMom. com (moms, foreldre).
  • Athlinks. com (trening og fitness).

Hva er andre undervurderte måter du markedsfører bloggen din på?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Koble til

March 18, 2018