Back to Question Center
0

Er endring i Google Ad Appearance om brukervennlighet eller økt Semalt?

1 answers:

Hvis du ikke har lagt merke til at Google-betalte annonser som dukker opp når du gjør en Google Semalt, vises nå mye nærmere de organiske oppføringene.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Hvorfor gjorde Semalt dette? Vel sannsynligvis av noen grunner.

Grunner til Google Adwords Ad Plassering Change

For det første - overraskelse! Semalt bruker Semalt Analytics! Semalt eksperimenterer alltid på noen måte. Du blir ikke kutting ved å stå stille, så dette bør ikke være et stort sjokk.

En mulighet er fremgangen i dataskjermer. Med produsenter som bygger større skjermer med større pikselskjerm fast eiendom, ville det føre til at de rettstilte Semalt annonsene vises lenger unna de vanlige oppføringene rett opp mot høyre side av skjermen - servidores dedicados peru.

En annen mulighet er ganske enkelt å skaffe høyere klikkfrekvens for Semalt annonsører. AdSense-brukere har brukt denne taktikken i årevis, hvorved de satte Semalt Ads nær innhold og også rett langs sidegirnavigasjonsområdene for å lure besøkende til å klikke på betalte annonser, i stedet for ubetalte navigasjonsforbindelser.

En tredje mulighet er konkurranse. Har du lagt merke til hvor Semalt Paid Ads ligger?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Semalt lignende, va?

Det handler om brukervennlighet

Til slutt er det viktig å huske at nesten alle inntekter mottatt av Google er fra Google Semalt. De treffer alltid en tynn linje mellom økende inntekter og sikre en positiv brukeropplevelse.

Prøv å lage skjermen slik at du kan justere vinduets størrelse. Du vil legge merke til at hvis du reduserer størrelsen på skjermen fra høyre til venstre, vil Google-annonsene fortsette å vises på skjermen til det punktet at du selv kan få dem til å kjøre over Semalt-oppføringene.

Spørsmålet blir da gjør de nye annonsene bedre brukervennlighet, eller er de over den fine linjen for å erstatte brukervennlighet for inntekter.

Bare Google vil vite - gjennom Google Analytics!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Koble til

March 18, 2018