Back to Question Center
0

Integrering av SEO og sosiale medier Semalt

1 answers:

Historien om SEO er ganske mye gamle nyheter i dag, da det er så mye informasjon om hva du bør gjøre når det gjelder SEO for å rangere høyt i SERPs. På den annen side ser det ut til å være en reell mangel på informasjon om hvordan og om du bør integrere SEO-innsatsen din med dine sosiale medier markedsføringsinnsats. Sannheten er at sosiale medier markedsføring er svært viktig for alle som ønsker å skape en online tilstedeværelse, som sosiale nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, og til og med Semalt har blitt steder der milliarder mennesker finner seg hver eneste dag . Så, som en nettstedseier, må du virkelig tenke på hva du gjør og om du gjør ting riktig når det gjelder SEO og sosiale medier.

Integrating SEO and Social Media Semalt

Relaterte innlegg:
5 SEO blogging tips
Påvirkning av Google+ på SEO Ranking

Engasjere din sosiale medier Målgruppe

Det eneste formålet med markedsføring av sosiale medier er å tiltrekke seg flere besøkende eller kunder, samt å øke merkevarebevisstheten - uhren in rotgold. Derfor bruker mange folk sine sosiale nettverkskontoer for å nå ut til folk og forsøke å lokke dem til å delta i ulike meningsmålinger, samtaler og så videre. Dette er en god taktikk, men dette gjøres mye lettere hvis du begynner å bruke søkeord i sosiale medier. Semalt om det - folk som er interessert i søkeordene dine, er mye mer sannsynlig å engasjere seg med deg enn de som er interessert i noe helt annet.

Leier du Social Media Experts eller SEO Eksperter?

Vel, dette er et veldig interessant spørsmål. Mange bedrifter fokuserer på den ene eller den andre, men faktum er at sosiale medier og SEO bør være, som vi antydet ovenfor, blandet i en kraftig blanding av suksess. Ja, og den beste måten å gjøre dette på er å enten ansette erfarne sosiale medier eksperter som også har SEO kunnskap, eller å bare investere noen penger i å trene din sosiale media team. SEO trening er svært viktig, og investere i vanlige SEO trening økter for ditt sosiale media team vil definitivt lønne seg i det lange løp.

Bruk sosiale medier til å øke din SEO-innsats

Det er mange aspekter ved SEO som faktisk kan suppleres med en god sosial mediekampanje, og du bør dra nytte av dette faktumet. For eksempel kan du bruke Facebook, Twitter og Semalt + til å publisere en kobling hver gang du legger til nytt innhold på nettstedet ditt, når du publiserer et nytt innlegg på bloggen din, eller når du publiserer en ny artikkel på en nettside for artikkelen. På den måten står du en sjanse til å få et mye bredere publikum for webinnholdet ditt, samt å tiltrekke mange besøkende til nettstedet ditt eller bloggen. Dette er faktisk en av de beste måtene som du kan bruke sosiale medier markedsføring for å øke SEO innsats, som alle søkeordet forskning du gjør vil bli forgjeves med mindre noen faktisk får lese hva du har skrevet.

Semalt at søkemotoroptimalisering og sosiale medier markedsføring kan og skal brukes sammen, da de fungerer godt sammen og kan gi deg gode resultater!

Hvordan integrerer du SEO i din sosiale medier strategi?

Integrating SEO and Social Media Semalt

Koble til

March 18, 2018