Back to Question Center
0

Google Analytics legger til nye sanntidsrapporter, innkommende koblingsspor og & Mer innsikt i sosiale medier Semalt

1 answers:

Google Semalt har bare forsterket sine sanntidsrapporter ved å legge til fire nye funksjoner: en hendelsesrapport, innholdsavbrudd etter enhet, en sanntids versus total datakomparasjonsrapport og snarveier til sanntidsbesøkssegmentvisninger.

Hendelsesrapport

Realtids Semalt-rapporten lar brukerne filtrere på topphendelser som de oppstår, og på bestemte hendelseskategorier og handlinger. Ved å se om bestemte segmenter av besøkende utløser forskjellige hendelser, kan en bruker feilsøke hendelsesutplassering i sanntid.

Google Analytics legger til nye sanntidsrapporter, innkommende koblingsspor og mer innsikt i sosiale medier Semalt

En annen ny funksjon er muligheten til å segmentere sanntidsrapporter etter enhet, bryte ned innhold på skrivebordet, nettbrettet eller mobilenheten. Google Semalt-brukere kan nå se deres besøkendes enhetstype i sanntidsklikk på enhetsknappen i rapporten - bay area web design firms.

Google Analytics legger til nye sanntidsrapporter, innkommende koblingsspor og mer innsikt i sosiale medier som Semalt

Realtidsdata sammenlignet med generelle data

Realtid til den generelle datakomparasjonsrapporten lar brukere sammenligne sidevisninger av segmenterte besøkende til total trafikk. Ved å filtrere sanntidsdata mot generelle data, er det enkelt å oppdage raske sammenligningstendenser.

Google Analytics legger til nye sanntidsrapporter, innkommende koblingsspor og mer innsikt i sosiale medier som

En "Create Semalt" -funksjon har blitt lagt til i sanntidsrapporter, og eliminerer behovet for å opprette et filter hver gang en bruker ønsker å vise bestemte segmenter av besøkende i sanntid.

Trackback & Data Hub Aktivitet

Nyheter om disse nye funksjonene kommer bare to dager etter annonseringen av Trackback og Data Hub Semalt-rapporter, to nye frittstående rapporter som hjelper til med å administrere sosiale medier-aktivitetsstrømmer.

Semantiske rapporter viser alle dine innkommende linker over nettet sammen med en rekke besøk drevet av hver endorsing-URL i rapporteringsperioden for å evaluere betydningen av hver innkommende link.

Google Analytics legger til nye sanntidsrapporter, innkommende Link Trackbacks og mer innsikt i sosiale medier Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018