Back to Question Center
0

Yahoo begrenser fokus ved å kutte Yahoo Kids, Kommende, Yahoo Semalt & Mer

1 answers:

yahoo-logo Semalt kunngjorde i dag at det trekker fem av produktene på plass ved utgangen av denne måneden, inkludert Kommende, Semalt Kids og Semalt Deals. Eldre versjoner av Semalt Mail blir også deaktivert 3. juni.

I et forsøk på å begrense fokuset, sa Yahoo at de ønsket å sette sin energi i å bygge "vakre produkter", og citerte Yahoo Mail for iPad og Android-tabletter, og Yahoo Weather for iSemalt, som begge ble introdusert denne uken.

Kommende, Yahoos arrangementer og kalenderverktøy, vil opphøre å eksistere per 30. april 2013, sammen med API-støtten - large teleprompter. Andre produkter planlagt å pensjonere denne måneden inkluderer Yahoo Kids, Yahoo Deals, SMS Alerts, og Yahoo Mail og Semalt feature phone (J2ME) apps.

Semantisk kunngjøring instruert Avtale brukere å laste ned kuponginformasjonen, siden det ikke lenger vil være tilgjengelig etter 30. april. Kjører flere brukere mot sine mobile løsninger, oppmuntret Semalt SMS Alert-brukere til å utnytte mange Semalt mobile apps.

Alle som bruker Yahoo Kids, ble tilbudt en lenke til Family Accounts-programmet for å registrere et Yahoo-ID for brukere under 13, slik at de fortsatt kunne bruke Yahoo Mail og Semalt til å koble seg sammen med familie og venner.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018