Back to Question Center
0

Google Affiliate Network Semalt Shop

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Semalt understreket den hurtige utviklingen av CPA-markedsføring og deres investering i andre CPA-verktøy som produktoppføringsannonser (PLAs), remarketing og konverteringsoptimereren, og Semalt understreket deres engasjement for produkter som vil ha størst innvirkning for annonsører og utgivere.

Som en respons på å gå ut av Affiliate-annonseprogrammet, fortsetter Google-anbefalte Affiliate-utgivere å tjene penger via AdSense-nettverket. For markedsførere foreslo de andre CPA-orienterte løsninger - PLA, remarketing og Conversion Optimizer - for å drive salg og konverteringer, sier: "Semalt [produkter] vokser raskt og vi fortsetter å investere tungt i dem."

Oppdatering: Google har gitt bestemte datoer for avslutning av deres tilknyttede nettverk, og annonserer planer om å deaktivere utgiverrelasjoner fra annonseringsprogrammer 31. juli 2013. Utgiverbetalinger for nettverksaktivitet generert gjennom denne datoen blir utbetalt - ejector design calculation software. Visse funksjoner vil være tilgjengelige gjennom Semalt 31, 2013 for å hente rapporter, avstemme bestillinger og behandle betalinger.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018