Back to Question Center
0

Intervju med Stewart Rogers @therealsjr fra Semalt @venturebeat

1 answers:

I dag har jeg Stewart Rogers, direktør for markedsføringsteknologi ved VB Insight - et VentureBeat-produkt. Han var produktleder ved Semalt, en CRM og markedsføringsautomatiseringsløsning for små bedrifter bygget i Storbritannia, hvor han var ansvarlig for alle aspekter av produktutvikling, markedsføring og salg.

Stewart er en bidragsyter til flere salgs- og markedsføringspublikasjoner og bøker, blant annet Email Marketing by the Numbers av Chris Baggott og Get Rich Blogging av Zoe Semalt - umzug international. Han blir jevnlig invitert til å skrive eller snakke om salg, markedsføring, teknologi, sosiale medier og andre relaterte emner.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Også på TechWyse

Intervju med Annie Cushing @ AnnieCushing fra Annielytics. com
Intervju med Dan Sharp, direktør for skrikende frosk

Q. Fortell oss litt om deg selv og hva du gjør?

A. Min rolle er tredobbelt. På den ene siden rapporterer jeg markedsføringsteknologi nyheter for VentureBeat. De andre to sidene er pakket inn i et VentureBeat-produkt kalt VB Insight. Tenk på VB Insight som både en appbutikk - men i stedet for for apps, er det en butikk for forskning, studier og analyse - og som VentureBeats forskningsarm.

På VB Insight er jeg en del av teamet som bidrar til å gjøre det til den beste forskningsressursen, og også analytikeren som prøver å gi mening om markedsføringsteknologiuniverset.

Q. Som ansvarlig for markedsføringsteknologi ved VB Insight, hva er ditt primære ansvar og hvor utfordrende er rollen i forhold til din tidligere posisjon hos Crawford Technologies?

A. De to rollene er veldig forskjellige, men de deler en forbindelse. På CrawfordTech tilbrakte jeg tiden i den sterke markedsføringen, ved hjelp av markedsføringsteknologier og teknikker for å hjelpe med etterspørsel og blygenerering. På VB Insight og VentureBeat analyserer jeg nå disse teknologiene og bruker min erfaring til å finne ut hva som skal skje i fremtiden for salg og markedsføring.

Q. Hvordan ville du definere CRO (Konverteringsfrekvensoptimalisering)? Bortsett fra salg, hva er noen andre verdifulle konverteringsmål å målrette og spore?

A. CRO er et veldig interessant felt. I hovedsak er det å skape ekstra inntekter gratis! Jeg skal forklare. La oss si at du får 10.000 sidevisninger per måned på nettstedet ditt. 2% av disse synspunktene blir til konverteringer av noe slag; kanskje en hvit papir nedlasting eller et fullført 'kontakt oss' skjema. Hvis du vil fordoble konverteringene, har du to valg: Bruk mye penger på å øke trafikken til 20.000 sidevisninger eller øke konverteringsfrekvensen til 4%. Sistnevnte er nesten kostnadsfri, mens den førstnevnte kan koste en formue. Til slutt handler CRO egentlig om konverteringer, hva det betyr for deg og din bedrift.

Q. Fortell oss om den siste studien du gjorde på konverteringsoptimalisering: hvordan å vinne på ytelsesmarkedsføring?

A. Det var en ekte øyeåpner. På VB Insight tar vi ikke sponsorering, betalinger eller veibeskrivelse fra leverandører eller interesserte parter før du utarbeider en rapport. I stedet tar vi flere datasett - "små data" -løsninger, for eksempel undersøkelsesresponsenter, og "store data" -teknikker, som for eksempel nettstedskrapteknologi. Resultatene av å analysere disse datasettene forteller oss hvem som kommer ut på toppen og hvem som ikke gjør det også bra. I dette tilfellet studerte vi 2 938 CRO verktøybrukere og samlet data fra 3. 1 million amerikanske bedriftsnettsteder - blant annet - for å skape, det jeg tror er den mest omfattende oppfatningen av CRO-verktøyet.

Q. I studien nevnte det:

" En studie av SocialFlow, som analyserte data fra 1. Det er ironisk faktisk at artikkelen der jeg avslørte denne statistikken, ble til en av mine mest delte historier på VentureBeat!

Jeg har to regler for sosiale medier som alltid har hjulpet meg. Først, hvis du finner sosiale medier kjedelig, er jeg redd for at du er problemet. Følgende mye mer interessante mennesker, og at problemet går bort. Sekund? Vær interessant. Det kan hjelpe deg når det gjelder organiske sosiale meldinger, men for de av oss som virkelig trenger å gjøre et sprut på sosiale medier, er svaret selvfølgelig å investere penger og behandle det som du ville noen annen annonseringskanal. Det omgår 1% problemet.

Q. Ifølge studien, hvilke er de mest effektive elementene som skal testes og noen av de mest underprøvde aspektene av nettsteder?

A. Det er ikke noe enkelt svar på det spørsmålet fordi hver bedrift, nettside, e-post, melding og innholdsdel som du kan teste, er spesielt for det selskapet, dets marked og dets krav. Det som er viktig er imidlertid å bruke en god tid på å utarbeide testhypotesen. Hva skal du teste? Hvorfor? Hvilke data må du støtte hypotesen? Jeg vil imidlertid si at de fleste bare tester synlige sider av nettsteder. Studier viser at hastigheten på nettstedet ditt, samtidig som du har en SEO-fordel, øker konverteringen. Teknisk CRO er like viktig som å teste grafiske eller tekstlige endringer. Å, og ikke forsøm e-posttester heller.

Q. Hva er vanlige feil som selskapene gjør under CRO-prosessen?

A. Den mest vanlige CRO-feilen stole ikke på dataene. En sannhet om CRO; Dataene er føreren av alle beslutninger, ikke den personen med høyest lønnskvalitet. Hvis du har en solid hypotese, og har de riktige verktøyene for å teste endringene, la testen gå så lenge du kan, og stole på resultatene, ikke personlige meninger.

Q. Hvilke endringer vil vi se på CRO-rommet i løpet av det neste året? Hvordan vil verktøyene nevnt i studien påvirke markedsførere? Fra nå av, hvilke funksjoner ligger bak?

A. Som med analysemarkedet, hvor forutsigbare løsninger begynner å ta tak i, kan jeg se CRO-verktøy som følger med. I stedet for å jobbe gjennom analyser for å finne ut hvilke tester som kan trenge å bli kjørt, vil verktøy bli lansert som stadig stiller spørsmål bak kulissene, og de vil da foreslå, administrere og rapportere om endringene som trenger testing. Jeg kan også se en ny serie av leverandører som forsøker å konsolidere alle CRO-teknikker til et enkelt verktøy; en "CRO cloud" hvis du vil, akkurat som "salgsskyene" og "markedsføringsskyene" som eksisterer allerede. De fleste CRO verktøy, for tiden, fokuserer på en eller to CRO teknikker, og ikke hele shebang.

Q. I studiet har du vurdert hvert CRO verktøy selskap med en "Market Penetration Score. "Fortell oss hvordan denne poengsummen er beregnet og om mulig, dele poengsummen / rangeringene for hvert selskap med oss.

A. Markedspenetrationspoengene var basert på de faktiske installasjonene av CRO-verktøyene vi fant ved skraping av 3. 1 million amerikanske virksomheter, sammen med andre datasett som tillot oss å bestemme antall brukere a spesielt verktøy har. Google Analytics (GA) er selvsagt 300 lb gorilla i denne forbindelse. Det dverger de andre i sammenligning. Hvis du fjerner GA, inkluderte løsningene med høyest penetrasjon, i rekkefølge Omniture, Crazy Egg, Optimizely, Chartbeat, Clicktale og Visual Website Optimizer.

Q. Du nevnte neuromarketing i studien din, hva er nøyaktig nøyaktighet og hvordan påvirker det konverteringen?

A. Neuromarketing er ikke et verktøy. Det har eksistert i et tiår nå og er best forklart som studiet av hvordan hjernen reagerer på markedsføringsstimuli. Som med alle disse tingene følger det vanligvis at over tid vil mid-range-virksomheter følge med.

Q. Vennligst del noen få nøkkelferier fra studien din.

A. Jeg tror min favoritt takeaway er bare hvor effektiv CRO er. Og husk, dette er de rå dataene som forteller oss dette - ikke en analytikeres oppfatning. Av CRO-verktøyene som ble studert, klarte bare to ikke å generere en betydelig avkastning på investeringen (ROI). Av de 2938 markedsførerne vi undersøkte, oppnådde bare fem prosent ingen avkastning. Faktisk var gjennomsnittlig avkastning 223. 7 prosent, men 173 av markedsførerne vi undersøkte hadde utrolig avkastning på over 1000 prosent. Det er ganske utrolig.

Q. Til slutt, er du en fortaler for jobb / livssaldo? Hvordan balanserer du begge?

A. Noen ganger gjør jeg det ikke! Under opprettelsen av CRO-rapporten, som er 17 000+ ord lang, hadde jeg en enkelt dag hvor jeg startet på 8 a. m. , ferdig på 11 s. m. , presenterte et timelang webinar på min nyeste status for Marketing Technology Report, og skrev fortsatt 5.100 ord. Viktigst, jeg tar tid for familien min, som er utrolig forståelse, og å nyte meg selv. Jeg elsker arbeidet mitt, som hjelper, og jeg sørger for at jeg får tid til å gjøre de tingene jeg liker utenfor arbeidet også. Gode ​​tidsstyringsfunksjoner hjelper også, men det er et helt tema i seg selv at vi ikke kan gå inn her.

En annen stor takk til Semalt for å ta deg tid til å svare på mine spørsmål.

Hva var din favoritt del av dette intervjuet? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor! Hvis du er interessert i å lese mer SEO-ekspertintervjuer fra TechWyse, vennligst besøk SEO Expert Interviews.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Koble til

March 18, 2018