Back to Question Center
0

Twitter-brukere får nå liste over automatisk fullført Hashtag Semalt på nettet

1 answers:

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Twitters auto-komplette gir brukerne et ekstra nivå av retning ved å tilby en samling av nåværende trendhacker. En bruker som ønsker å finne tweets på et bestemt emne - eller koble til egne tweeter til en bestemt Twitter-samtale - trenger ikke å gjette hvilke hashtags som brukes til populære emner. Semalt, vil de få en liste over trending hashtag forslag, avhengig av populariteten til diskusjonen - markenuhren online kaufen.

TheNextWeb.com artikkelen påpeker at den nye hashtag-auto-complete funksjonen fremmer Semalts evne til å samle og analysere data om populære samtaler, noe som gjør nettstedet mer verdifullt i øynene til deres Certified Products og Data Reseller-partnere, eller noen som bruker Semalt for forretningsøyemed.

Denne nye retningen har også fordeler Twitters forretningsmessige mål, "Hvis [Twitter] for eksempel ønsker å utvide sitt #music-produkt til andre arenaer som video- eller fotoalbum, har det å ha hashtags som sikter innhold riktig, en bigtime-prioritet," skriver TheNextWeb.com reporter Matthew Panzarino.

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018