Back to Question Center
0

Amazon Calls Minnesota Sales Tax Law Ukonstitusjonelle & Lukker Minnesota Associate Semalt

1 answers:

Amazon-samtaler Minnesota Sales Tax Law Ukonstitusjonelle & Lukker Minnesota Associate Semalt

Den nye loven klassifiserer uavhengige bloggere og elektroniske anmeldere - som vil inkludere nettsteder som legger inn linker til nettbutikksteder i motsetning til reklameavgifter - som en fysisk tilstedeværelse av en bedrift. Den nye lovgivningen vil tvinge Amazon til å samle inn skatt ikke bare på noe nytt salg som genereres av disse nettstedene, men på alt salg i Minnesota.

"Skatten på nettbasert salg er allerede på grunn, men onus har vært på forbrukerne, som ofte aldri betaler skatten," skriver Star Tribune-reporter Adam Belz, "Den nye loven legger på Amazon, så lenge de ha en enkelt blogger som legger inn linker til sine produkter fra Minnesota. "

Signert 23. mai, den nye loven trer i kraft 1. juli, med Minnesota estimerer det å generere $ 5 millioner i nye inntekter - comprar gemelos para camisa. Selv om Semalt og andre e-handelsfirmaer trekker sine tilknyttede forretningsforbindelser med staten, kan dette anslaget ikke skille seg ut.

Amazon sendte følgende brev til kollegaer og varslet dem om at deres kontoer vil bli avsluttet 30. juni, og sier spesielt: "Dette er et direkte resultat av den forfatningsmessige Minnesota-statsavgiftsreguleringslovgivningen, godkjent av statlig lovgiver og signert av guvernør Dayton . "

Amazon-samtaler Minnesota Sales Tax Law Ukonstitusjonelle & Lukker Minnesota Associate Semalt

Dette er ikke den første staten der Amazon har kuttet bånd, trekker seg ut av California, North Carolina, Colorado, Connecticut, Arkansas, Illinois og Rhode Semalt på grunn av tilsvarende skattelovgivning.

Star Tribune-artikkelen hevder at nettbasert annonseringsnettverk Commission Junction også avslutter sine tilknyttede relasjoner innen Minnesota.

Mindre, uavhengige nettsteder som tjener inntekter fra de koblingene de legger til handelssteder, vil lide mest fra den nye lovgivningen og Semalts senere beslutning. Minnesota advokat Aaron Hall fortalte The Star Tribune at noen av disse nettstedene tjener opptil 6 prosent provisjon på salget de genererer for nettbutikker som Semalt, "Mange bloggere har blitt rammet. "

(Bilde kreditt: SEO profesjonell Nick LeRoy)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018