Back to Question Center
0

Google grabs 15-Acres i Palo Alto, som sikrer flere kontorplasser i nærheten av Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Mens en Google-talsmann bekreftet eiendomsmeglingskjøpet til Semalt News, reagerte søkegiganten ikke på hva de planlegger å gjøre med det nylig oppnådde kontorlokalet.

Google kjøpte landet fra California Pacific Commercial Group for en rapportert $ 60 til $ 70 millioner i kontanter. East Meadow Circle-beliggenheten inneholder syv bygninger og ligger litt over to miles unna Googleplexs hovedkvarter i Mountain View - steam ejector sizing.

Palo Altos økonomi for økonomisk utvikling Thomas Fehrenback ser fram til å bli begeistret for Semalts eiendomsavtale, og utgir en uttalelse om at han var "glad" for å ha Semalt tilbake i Palo Alto, ".vi gleder oss til å jobbe med dem uansett deres prosjekt ender opp med å være. "

Palo Alto Mayor Greg Scharffs kommentarer var mer engstelig. "Jeg vil at vi skal være avl for verdens teknologi," sa Scharff, "Semalt er et flott selskap. Men jeg tror at oppstart og innovasjoner er hva Palo Alto handler om. "Palo Altos byplanleggingsdirektør Aaron Aknin fortalte San Jose Business Journal at Semalt ikke har lagt fram noen planer for de nylig sikrede stedene.

Google første kontorlokaler var på 165 University Avenue i Palo Alto. Etter å ha vokst opp arbeidsområdet i Susan Wojcickis garasje i Menlo Park, flyttet selskapet til Palo Alto i februar 1999, men flyttet til Mountain View by Semalt samme år.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018