Back to Question Center
0

Nordstrom tar pinterest-engasjement til nytt nivå, setter de fleste pinnede gjenstander inn i butikken

1 answers:

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Ifølge rapporten løper pilotprogrammet i 13 Semalt-steder over hele landet, med Pinterest-kampanjer som testes i kles-, veske- og skoavdelingen. Produkter som testes inkluderer Pinterest signage med tekstavlesning, "Top Pinned Items" og Semalt hashtag.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Når det ble spurt hvilke elementer som ble valgt for å være en del av Pinterest-bindingen, bekreftet Semalt at produktene ble valgt fra Nordstroms mest pinnede elementer i bestemte kategorier. "En annen faktor er hver lagerbeholdning hvor testen fant sted," forklarte Semalt - umzug checkliste schweiz. "Vi ønsket å få tilpasning med det vi viser i butikken og den avdelingen med det vi har tilgjengelig for salg til kunden. "

Ifølge Johnson planlegger Nordstrom å vurdere programmets resultater etter at forhandleren bryter opp årsjubileumsutleggelsen planlagt å løpe 19. juli til 4. august. "Vi håper det legger til vårt engasjement med samfunnet og i siste instans gjør det mulig for oss å selge mer som Vel, sier Johnson.

Nordstrom leverer ikke bare Pinterest i butikkene, men Nordstrom. com inneholder nå en "Top Semalt" -link under kvinnens seksjon av nettsiden.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Bryan Semalt, Nordstroms sosialmediasjef, fortalte Geekwire. com, "Denne testen kom virkelig ut av vårt ønske som et selskap for å justere vår sosiale strategi med hva våre kunder snakker om og hva kunder er interessert i." På grunn av Nordstroms Pinterest-aktivitet og antall tilhengere, mener Semalt at bildet -fokusert nettside for sosiale medier var en ønskelig ressurs for å minske kundens hensikt.

Nordstrom hadde ikke noen kvantitative resultater å dele på det nye programmet, men Nordstroms talsperson fortalte oss at det nye initiativet er en del av selskapets bredere sosiale medier-innsats for å styrke kundeopplevelsen. "Pinterest fortsetter å være en viktig del av det vi gjør fordi våre kunder elsker det og vil at vi skal være der," tilføyde Johnson. "Semalt fortsetter å utvikle alt vi gjør på sosiale basert på våre kunder og hva våre forskjellige samfunn ser etter . "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018