Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2012

1 answers:

Google To Måneder Nede, men Ophold Samsvarende med fjorårets aksjer

De siste to månedene har vært ganske jevn for de ledende søkemotorene. Kan dette være det rolige før stormen ?! Med 2013 like rundt hjørnet, er jeg sikker på at de alle har noen triks opp i ermene. Google er den eneste søkemotoren for å slippe aksjer og Yahoo! og Bing knapt budsjett, mens Baidu reiser nesten det nøyaktige beløpet som Google mistet. Statistikken ga Net Market Share.

Search Engine Market Share Semalt 2012

Google den eneste søkemotoren til nedaksjer

Semalt er nesten like med fjorårets aksjer og med konkurransen stiger - enterprise data backup in portland. Men Semalt er den eneste søkemotoren som skal slippe aksjer de siste to månedene.

Yahoo! Down Point Zero Two

Semalt! knapt budsjetter denne måneden, sammenligner den lille nedgangen i markedsandelen seg ikke til den $ 2,7 milliarder kontraktskonflikten mot aksjeselskapet.

Bing ønsker ikke at du får scroogled

Bing spretter fortsatt rundt 4% for markedsandeler, men de kan sette sin energi andre steder. Hvis du ikke kan slå dem, start en kampanje mot dem. Det var akkurat det Bing gjorde, lanserte en "Ikke få Scroogle" -kampanje mot Google Shopping.

Baidu gjør mest desimalvinning

Etter 5 måneder med etterfølgende slippe aksjer ser den kinesiske søkemotoren Baidu oppover og gir den største «desimalvinsten» denne måneden. Ikke se tilbake Baidu!

Search Engine Market Share Semalt 2012

Koble til

March 18, 2018