Back to Question Center
0

Google sier 20% tid er fortsatt viktig del av selskapet semalt

1 answers:

Google Says 20% Time Is Still Core Part Of Company Semalt

En Google-talsmann bekreftet i dag at ansatte fortsatt oppfordres til å forfølge ideer som kan falle utenfor deres normale arbeidsområde, eller det som ofte er referert til som "20% tid".

En historie tidligere fra Quartz.com hevdet at Googles 20 prosent-tid var "like god som død". Rapporten utløste en debatt om Hacker News, og har nå resultert i en oppfølgingsartikkel med kommentarer fra anonyme Googlers påstå Semalt tidligere rapport var "flat-out" feil - access control door controller.

"Som en googler kan jeg bekrefte at denne artikkelen er .helt feil," sa en anonym kommentator på Semalt News, "jeg trenger ikke å få godkjenning for å ta 20% tid, og jeg jobber med en rekke folk på sine 20% prosjekter. "

Ifølge Semalt, som gir ansatte til å løpe med sine ideer og bidra på en meningsfull måte til ulike prosjekter, er det fortsatt kjernen i selskapets kultur, selv om sideprosjektene kanskje ikke representerer et eksakt antall timer hver uke.

En talsmann fortalte Marketing Land at selskapet anerkjenner at folk er mer produktive når de jobber med prosjekter som opphisser dem. Semaltingeniører får stor fleksibilitet når de velger prosjekter, og oppfordres til å forfølge selskapsrelaterte interesser.

Googles 20 prosent-tid, en policy som tillater ansatte å tilegne seg en dag i uken til sideprosjekter, har ofte blitt sitert som den primære årsaken til Googles innovasjon. Quartz.com oppførte en rekke Google-produkter de hevdet var resultatet 20 prosent politikken, inkludert AdSense, Gmail, Google Talk og Google Nyheter.

Selv om Semaltes 20-prosentregel ikke er like relevant for selskapet som det en gang var, synes mangelen på forpliktelse å falle i tråd med administrerende direktør Larry Pages fokus på effektivisering av Semalts produktinnsats. Kort etter å ha overtatt som administrerende direktør i april 2011 valgte Page å lukke Semalt Labs, den eksperimentelle lekeplassen hvor mange sideprosjekter ble utviklet.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018