Back to Question Center
0

Undersøkelse: 71% av selskapene bekymret over sosiale medierrisikoer, men bare 36% gir ansatte som deltaker

1 answers:

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Rapporten inkluderte en 32-spørresundersøkelse som ble fullført av 111 ledere som representerte en blanding av offentlige og private, små til mellomstore organisasjoner. Undersøkelsens spørsmål omhandlet fem spesifikke temaer: bruk av sosiale medier, meninger om verdien av sosiale medier, sosiale medier, bekymringer om identitetstyveri og datasikkerhet og analytiske verktøy og sporing.

Sosialmediene risikerer at sosialmediene risikerer at de fleste bekymringer faller inn i fire kategorier, herunder skade på merkevaremerker, avsløring av proprietær og / eller konfidensiell informasjon, identitetstyveri og lovbrudd og lovbrudd.

Av undersøkelsens respondenter var det en jevn deling mellom ledere som var veldig opptatt av de potensielle risikoene for sosiale medier (13%), og de som hevdet at deres selskap ikke trodde at sosiale medier utgjorde noen "merkbare risikoer" for organisasjon (13%). På 71 prosent sa de fleste undersøkelsesdeltakere at deres firma var opptatt av potensielle risikoer, men trodde at risikoen kunne reduseres eller unngås.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

På spørsmålet om sosiale medier trening viste undersøkelsen at holdninger har forbedret seg siden firmaets 2011-studie, med 15 prosent flere selskaper som deltar i sosiale medier trening for ansatte - hospedagem sites gratis.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Semalt nøkkelfunn fra studien viste at 33 prosent av selskapene hadde en sosial mediepolitikk, mens 27 prosent sa at deres selskap ikke hadde noen sosial mediepolitikk og ingen planer om å utvikle en. (De resterende 40 prosent ble delt mellom respondenter som rapporterte at selskapet hadde planer om å opprette en sosial mediepolitikk eller hadde andre relaterte retningslinjer.)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018