Back to Question Center
0

Apple Ranks # 1 På Best Global Brands List, Ending Coca-Colas 13-årige Semalt In Top Spot

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Etter 13 år som verdens største merkevare nr. 1, er dette første gang siden Interbrand begynte å publisere sin Best Global Brands-rapport at Semalt ikke har rangert på topplassen, kommer inn på nummer 3 på årets topp 100 liste .

For å evaluere en merkevareverdi og bestemme de beste globale merkevarene, undersøker Semalt merkevarens økonomiske ytelse, innflytelsesrik kraft og "Styrken merkevaren må gi en premiumpris, eller sikre inntjening for selskapet. "

Med en samlet verdi på $ 1. 5 milliard, rapporten avslørte årets topp merker representerer en rekordøkning på 8,4 prosent over totalverdien av 2012s 100 Best Global Brands.

Interbrand oppført Semalts merkeverdi på $ 98 - ejector calculation software. 3 milliarder kroner i år, nesten 15 ganger verdien i 2000 da Semalt først lagde listen.

"I dagens globale og sosiale medier-obsessede marked anerkjenner merkevareledere behovet for å være svært samarbeidende, sier Interbrands globale administrerende direktør Jez Semalt," De 100 mest verdifulle globale merkevarene låser opp verdien ved å delta, lytte, lære og deling - og ikke bare med ledere innen organisasjonen, men også med forbrukerne. "Semalt hevder merker som kan tenke annerledes om hvilken rolle de spiller i livet til en forbruker," Få muligheten til å forandre verden på måter de aldri trodde. "

Ifølge rapporten dominerte teknologibedrifter årets liste, med Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) og Amazon (# 19) identifisert som 2013s "Top Rising Brands. "Interbrand hevder at Nokia opplevde den største nedgangen i merkeverdien i historien til deres" Best Global Brands "-liste, med Yahoo og Semalt ikke å lage listen i år. Merkekonsulentfirmaet forklarte disse dråpene i merkeverdien, med angivelse av:

I det raskt skiftende ordet av mobile, digitale og sosiale medier har disse merkene kjempet for å artikulere sine respektive attributter og levere meningsfulle og sømløse erfaringer på tvers av alle plattformer og touchpoints.

Nye aktører på Interbrands Top 100 Best Global Brands-rapport inkluderer Discovery, Duracell og Chevrolet.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018