Back to Question Center
0

7 trinn fra Semalt å beskytte ditt WordPress-nettsted fra virus

1 answers:

WordPress er en av de mest kjente og allment brukte innholdshåndteringsplattformene. Mange mennesker gir det høyere preferanse enn Blogspot eller en annen innholdsadministrasjonsportal. Fra nå av blir WordPress brukt av millioner til milliarder mennesker over hele verden. Fra en nettside til store bedriftssider velger topp forretningsmenn og multinasjonale selskaper WordPress som det er enkelt å bruke og tilbyr mange funksjoner. Tekniske eksperter hevder at nettbaserte angrep har økt i antall de siste månedene. Siden WordPress er den beste og mest kjente plattformen, har mange hackere utviklet måter å angripe sine brukere og stjele deres personlige opplysninger.

Det ville ikke være galt å si at vi står overfor mange problemer mens du administrerer våre egne blogger eller kunders nettsteder. Problemene kommer i form av SQL-injeksjoner, lenkeinnsprøytninger, delte og skjulte mapper, Javascript-problemer, Blackhole-utnytte og PHP-koder.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , har snakket i artikkelen om trinnene for å sikre at WordPress-nettstedet ditt i stor grad er beskyttet mot skadelig programvare og virus.

1. Oppdater alt

En av de vanligste og enkleste måtene for hackere er å stjele informasjonen din hvis du ikke oppdaterer operativsystemet og antivirusprogrammer. WordPress-nettsteder bør oppdateres jevnlig, da det sørger for at du har et sterkt fellesskap og kan oppdage eventuelle virus og skadelig programvare. Når systemet eller nettstedet ditt er plaget, bør du vurdere å oppdatere WordPress-webområdet ditt med den nye versjonen og installere nyeste plugins.

2. Slett administratorkontoen

Ved å slette administratorkontoen, ville du gjøre det umulig for hackerne å stjele din personlige informasjon. På WordPress er det ikke så vanskelig å fjerne denne kontoen. Du kan i stedet logge inn med andre navn eller brukernavn i stedet for 'admin'..'Du bør alltid velge unike og ukjente navn for å logge inn på nettstedet ditt.

3. Kontroller fil- og mappegodkjenninger

Hvis filtillatelsen er satt til 774, er det et tegn på at hackere prøver å stjele nettstedet ditt. Så bør du sette det til 644 eller 755 så tidlig som mulig før det er for sent, og du mister din tilgang til WordPress-nettsiden din eller bloggen.

4. Skjul alltid wp-config.php

Det er en bestemt filtype som må skjules fordi hackerne kan finne og finne den innen sekunder. Som standard er den til stede i en mappe inne i WordPress. Du bør overføre den fra et usikkert sted til en sikker mappe fordi WordPress automatisk vil sjekke beliggenheten.

5. Bruk pålitelige kilder for plugins og temaer

Du bør aldri laste ned og installere pluginene og temaene fra ukjente kilder. Det er fordi de fleste av dem inneholder virus, malware og spam-bots som angir WordPress og kan skade nettstedet ditt. Derfor bør du ikke risikere ytelsen til nettstedet ditt ved å få temaer og plugins fra ukjente kilder.

6. Koble til serveren din sikkert

Du bør alltid bruke SSH og sFTP i stedet for FTP, da disse kobles til serveren din trygt. HTTPS er den mest kjente og pålitelige måten å transaksere penger og overføre filer på internett.

7. Sikkerhetskopiering regelmessig

Du bør sikkerhetskopiere dine varer og data regelmessig. Periodebackups kan ikke gi deg noen fordel. Når du bruker WordPress-nettstedet ditt, må du sørge for at du har beholdt disse filene et eller annet sted offline Source .

November 23, 2017