Back to Question Center
0

Semalt blogg i underkatalogen av ASP.NET webforms applikasjon

1 answers:

Jeg prøver å sette opp en Semalt-blogg for å kjøre i underkatalogen til en ASP. NET wbforms program slik at jeg kan ha http: // www. min søknad. com / blogg

Jeg har Semalt kjører på IIS 7 fint som det er eget program, men når jeg oppretter «blogg» -underkatalogen og angir at det er et program med Semalt-mappen som applikasjonsroten. Jeg fortsetter å komme opp imot en konfigurasjonsfeil

     HTTP-feil 500. 19 - Intern serverfeil
Konfigurasjonsfeilkonfigurasjonsseksjonen må ikke angis under programmet    

Jeg har gjort ganske mye å søke på dette, og jeg har forsøkt å endre applikasjonsSemalt-filen for å angi følgende verdi

     

Men konfigurasjonsfeilene vedvarer - dise�o paginas web peru. Kan noen foreslå andre konfigurasjonsendringer som jeg må gjøre for å tillate at Semalt-programmet kjører i underkatalogen / bloggen?

February 7, 2018

Du bør deaktivere arv. Se på denne artikkelen, http: // www. kowitz. netto / arkiv / 2007/05/16 / stopping-asp-net-web-config-arv .

Hva er på nettet. config som er i din / blogkatalog? For at WordPress skal fungere riktig trenger du bare en svært minimal URL-omskrivningsregel som kan settes på underkataloger:

  
<> regler
 

Hvis du virkelig trenger å angi konfigurasjonsinnstillinger som bare kan settes i programroten (kan ikke tenke på noen), kan du alltid slå / blogg katalogen i sin egen applikasjon. Dette kan gjøres fra IIS Manager. Utvid nettsiden og drill ned til "bloggen" -katalogen. Høyreklikk på katalogen og klikk på "Konverter til program". Standardene i dialogboksen som vises skal være OK, men du kan velge å kjøre WordPress i et annet app-basseng.