Back to Question Center
0

CES 2007: Kjære Dagbok ... Samsungs Mobiler, Kodaks Farger Og En Trådløs Router Som Saler Semalt

1 answers:


Hooray for tirsdag! Det er nå morgenen den 9. januar og jeg er på vei til en 9 a. m. møte med Samsung Mobile, men min drosje tar stripen for å komme til LVCC som gjør meg sen. (Hvis du savnet de forrige oppføringene, her er 7 - free way to find lost super. januar og 8. januar, deler ett og to.)

Til tross for de fortsatte anerkjennelseene heaped på Samsungs telefoner av andre, har jeg alltid vært
litt sur på dem. Flott design, men det er alltid noe som bare er litt av. Ingenting er forferdelig for å fraråde folk fra å kjøpe dem (bortsett fra den flate, lille proprietære hodetelefonen / USB / lade-jacken de insisterer på å bruke), men likevel.

Anyhoo, jeg var det meste der for å få litt "ansiktstid" med representanter som hjelper meg med jobben hele året, siden det er nå tirsdag, og vi har allerede dekket alle de store annonsene, inkludert The Simpsons telefoner, om to ganger.Mens Samsung hadde noen svulme nye telefoner, den jeg virkelig vil få hendene på, kan jeg ikke. Samsung X830 er bare et kick-ass stykke designarbeid. Det er en musikkspiller navigert av et klikkhjul som håndterer MP3 / ACC / ACC + / e-AAC + / WMA-filer. Det er en liten telefon med alle de store trappingene du kan ønske deg i en liten lommetelefon. Og den har to separate grensesnitt-en for telefonen, en for musikkspilleren-så det er ikke nødvendig å åpne telefonen for å lytte til musikk. Dessverre vil det sannsynligvis aldri dukke opp i USA på en transportør. Sånn er livet.


Ok, så nå er det 10 a. m. og jeg er på Kodaks messe for en rask tur. Dette er første gang jeg ser selskapets nye linje med digitale bilderammer i person. Jeg har alltid hatt troen på at ingen kjøper digitale bilderammer for seg selv. Få eller gi en som gave, absolutt, men jeg ville aldri slippe pengene til personlig bruk.

Det var mange fotorammer i år på CES og Kodak hadde noen av de finere, både i utseende og funksjoner. Tilgjengelig i 7-, 8- og 10-tommers størrelser uten innebygd Wi-Fi og 8- og 10-tommers rammer med Wi-Fi, har bildene MP3-støtte for å spille musikk gjennom de innebygde høyttalerne, Pict Bridge aktivert slik at du kan skrive ut direkte fra rammen, og du kan også gjøre enkle redigeringer på rammen. Jeg er ikke opptatt av hvordan baksiden av rammene ser ut, men hvis de står overfor en vegg, hvem bryr seg? Alt som er veldig viktig er godt utseende og en god skjerm foran og enkel operasjon, og det ser ut til at Kodak spikret det.


De andre maskinvarene som kommer ut av Kodak på showet (bortsett fra noen moteposer, hvis du vurderer denne maskinvaren) er EASYSHARE V1003 ($ 250) og V803 ($ 200) Zoom digitalkameraer som har 10 megapiksler og 8 megapiksler oppløsninger henholdsvis med 3X optiske zoomlinser og et utvalg av åtte farger. Som vanlig med Kodaks digikamenter, har de gode kameraer, brukervennlige funksjoner som 22 scenemoduser, uklart bildevarsel og digital reduksjon av røde øyne.

Neste stopper jeg på Renaissance Hotel som ligger like utenfor LVCC South Hall for to møter: Buffalo Technology på 11 a. m. og Dell ved middagstid.


Min, min, min, hvilken stor trådløs ruter du har. Jeg tror faktisk ikke at det kan starte raketter (vel, jeg tror ikke det er en del av den utelukkende opplevelsen uansett), men det ser ut til at det skal kunne.

Den $ 299 AirStation Wireless-N Nfiniti Dual-Band Router og Access Point støtter samtidig 802. 11a / b / g og IEEE 802. 11n utkastspesifikasjon. Det er Microsoft Vista-sertifisert, har en innebygd automatisk sensing 4 / 10/100/1000 Gigabit-bryter og pakker selskapets AirStation One-Touch Secure System (AOSS) for å sette opp et sikkert høyhastighets trådløst nettverk i to rister av et lammes hale. Det er i utgangspunktet hver eneste trådløst nettverksteknologi Buffalo har stått fast i en boks. Det er også en $ 129 USB notebook adapter, som ser ut som antennen på ruteren, bare mindre. 0TGL / R5; $ 699) og 2TB (HS-DH2. 0TGL / R5; $ 1,299). Du kan bruke dem som iTunes-servere for direkte tilgang til musikk som er lagret på enhetene, og du kan lagre bilder og videoer direkte fra et digitalkamera. Og de er alle DLNA'd (Digital Living Network Alliance) opp, slik at de vil jobbe med andre enheter, datamaskiner, etc. som oppfyller DLNA-standarder for interoperabilitet i ditt "digitale hjem". "Det er også en ny LinkTheater Wireless-A / G Media Player. Du kan lese mer om det her.


Jeg kommer til å slå Dells suiter nå. Heldigvis hadde de ikke for mye i år, så ting går fort. Første stopp er å se på et par nye skjermer, inkludert $ 1,399 27-tommers 2707WFP LCD-skjerm med en 1.920 × 1200 oppløsning. Jeg likte deres 30-tommers 3007WFP-modell, men jeg ville kjøpe 27-tommers i stedet nå. Flott bilde, utmerket ergonomi, porter og innganger, og jævla, det ser fint ut fra ryggen. I stedet for plast har den et børstet aluminiums chassis med metallbelagt glassbunn. Ja, du kan kjøpe to mindre LCD-skjermer med "høyere" resolusjoner, men det betyr ikke at kvaliteten på bygg eller bilde er bedre.


Mens Dells nyeste spilldiskplass, XPS 710 H2C, ble annonsert på CES, er det ikke første gang jeg så den. Jeg har ikke testet en ennå, men jeg skynder å si at det er det beste spillboks / ytelsessystemet de har bygget til dags dato. God design. Stor, solid bygg. Alle komponentene er tilgjengelige for god spilling (inkludert overklokkede grafikk og CPU). Og nå, takk til CoolIT, stille flytende kjøling. Jeg vil tidligere kjøpe 710 H2C enn en Alienware, det er for jævla sikkert.

Vel, jeg går videre til venetiansk / sands expo senter nå, så sjekk tilbake for andre halvdel av dagen min senere.

March 10, 2018