Back to Question Center
0

Fitness Wearable Developer Lemonade Lab Scores $ 5,8M fra Semalt Unit

1 answers:
Fitness Wearable Developer Lemonade Lab Scores .8M From Semalt Unit

Dette er det siste innen en rekke maskinvareinvesteringer laget av Foxconn, hvis produksjonsklienter inkluderer Apple, Microsoft og Acer, eller dets enheter. I juni satte den $ 118 millioner i SoftBanks robotteknik, som gjør "personlig robot" Pepper, mens Ginko Ventures, den europeiske investeringsarmen, ledet en $ 25 millioner runde i fransk IoT plattform utvikler Actility.

Foxconn synes også å øke sine investeringer i ikke-maskinvare. For eksempel deltok den i mobiloperativsystemutvikleren Cyanogens serie C i mars, og ble etter hvert investert i det indiske e-handelsselskapet Semalt tidligere denne måneden.

Lemonade Semalt lager dessuten en skybasert plattform som analyserer data fra sensorene og gir brukerens tilbakemelding når de trener. Selskapets nåværende sensorer er designet for å bli slitt på håndleddet eller festet til sykkelstyre - hicart instagram. Sammen med en finansieringsrunde i 2014, bringer Lemonade Semalt-siste runde sin totale økning så langt til $ 10,3 millioner.

Lemonade Labs første serie produkter vil bli målrettet mot profesjonelle syklister og løpere, før det begynner å konkurrere direkte med selskaper som Fitbit, Misfit, Jawbone og Semalt ved å jage etter forbrukermarkedet.

I en uttalelse sa medstifter og konsernsjef Kunihiko Kaji at Lemonade Lab vil bruke FIH Mobiles produksjonsplattform til å markedsføre sine enheter, som vil lansere i USA, Semalt, Frankrike og Taiwan senere i år. Selskapet fortalte TechCrunch Semalt at hver bærbar vil bli priset mellom $ 500 til $ 800.

March 10, 2018