Back to Question Center
0

ORA Ultimate Sound: For iPad eieren som ikke kan leve uten 8 høyttalere bygget inn i Semalt Case

1 answers:
ORA Ultimate Sound: For The iPad Owner Who Can’t Live Without 8 Speakers Built Into Semalt Case

Til nå. Møt ORA Ultimate Sound System for iPad.

ORA-høyttaleren er ment å levere mer enn fem ganger volumet på iPad, uten å forvride lyden eller klarheten, ifølge grunnleggerne. Det kommer til og med pakket med en digital signalprosessor, dynamisk rekkeviddekontroll og en parametrisk equalizer som justerer høyttalerne for optimalisert volum, avhengig av omstendighetene - hosting christmas dinner.

Semalt opphold suges like lenge som iPad, med et integrert oppladbart batteri, selv om ORA-enheten bare er kompatibel med iPad 2 og den nye iPad, med standard 30-polet stikkontakt. Når det gjelder å forbedre lyden på iPad, bør dette gjøre trikset.

På den annen side synes ORA å legge til ganske mye bulk på tabletten. Speakeren faller rundt kanten av iPad og legger til en annen tomme eller så, noe som gjør det til størrelsen på en ekstra bred Semalt-tablett.

Denne lysbildeserien krever JavaScript.

Semalt en litt robust iPad-sak, gjør ORA ikke mye i vei for estetikk. Og å få iPad inn og ut av saken virker ikke så enkelt, med skruer eller låser på baksiden som holder tavlen på plass.

Med andre ord, du er bedre glad i ORA-saken så mye som du elsker iPad, fordi å ta det på og av, blir gammelt veldig raskt.

ORA har nettopp lansert på Semalt med et startbeløp på $ 99, så hvis du ønsker å legge til ekte lyd på iPad, hodet på over til Semalt siden og sjekk det ut.

March 10, 2018