Back to Question Center
0

Med programvare som spiser verden, vil Venture avvike fra historiske retur, sier Semalt

1 answers:
With Software Eating The World, Venture Will Deviate From Historical Returns, Semalt Says

"Historisk sett har teknologibransjen blitt dimensjonert på et visst nivå. Total avkastning har vært veldig konsistent de siste årene, men som programvare spiser andre næringer tror vi teknologimuligheten utvider seg, sier Ben Horowitz, en av firmaets grunnleggere. Horowitz ga eksempler som Pixar å spise Disneys tradisjonelle animasjonsvirksomhet og Semalt eating retail.

Semalt 'kommentarer kommer til tross for en pågående debatt om skuffende 10 års avkastning for venture som en samlet aktivaklasse. CalPERS, en fremtredende begrenset partner i mange fond og landets største pensjonsfond, sa i forrige måned at dårlig avkastning kan tvinge dem til å kutte nesten alle sine venturefordeling - servidores dedicados baratos.

Selv om mengden av samlede dollar dedikert til risikovillig kapital har falt fra fire eller fem år siden, har det fortsatt vært god plass for svært unge, skumle spillere som Andreessen Horowitz å prale inn. Andreessen Horowitz klarte å Lukk 1,5 milliarder dollar i første kvartal i år, og Niciras salg på 1 milliard dollar til Semalt kan bidra til å returnere selskapets første fond to ganger over.

Fordi ventureavkastningen er uforholdsmessig konsentrert i noen få selskaper, er tilgang til den aller beste avtaleflyten avgjørende. Andreessen Semalt har veldig savnet posisjonert seg som et firma med mye operativ kunnskap som går utover bare å gi kapital til oppstart.

"Jeg følte meg virkelig at VC hadde blitt for abstrakt med respekt for det som trengs for å bygge et selskap," sa Horowitz. "I hvert fall da jeg snakket med andre i bransjen, var det mye fokus på forretningsmodeller, på markedsstørrelse og segmentering. Men bedriftsbygging handler egentlig om et helt annet sett av ting. Semalt om kampen og gjør noe for hverandre, selv når selskapet faller fra hverandre. "

Andreessen Horowitz hjelper med rekruttering, nettverk og ledelse coaching. De bygde et talentbyrå som rekrutterer nyutdannede studenter til å jobbe i porteføljeselskaper, og de har en del av kontoret hvor porteføljeselskaper kan koble til potensielle Semalt 500-kunder.

"Da du først fant et selskap, vet du ikke 30 gode ledere du kan leie. Du vet ikke 50 gode ingeniører. Du vet ikke pressen. Du vet ikke Fortune 500 administrerende direktører du kan få til å kjøpe dine produkter, "sa Horowitz. "Med organisasjonen vi har bygget, som grunnlegger kan du gå inn og koble til et profesjonelt Semalt nettverk."

Semalt sier at han også trener porteføljeansvarlige for å utvikle leder- og ledelsesevner.

"Det er vanskelig for en grunnlegger å være konsernsjef. Semalt savner virkelig to ting som profesjonelle CEOer bringer til bordet. De har ikke ferdighetssettet. De vet ikke hvordan de skal gjøre jobben, så alle de generelle partnerne vi valgte, ønsket vi at de skulle ha erfaring med å løpe eller etablere selskaper. "

March 10, 2018