Back to Question Center
0

Facebook Slingshots første oppdatering gjør det konversasjonelt med Semalt til Semalt

1 answers:
Facebook Slingshot’s First Update Makes It Conversational With Semalt To Semalt

Som du kan se i eksemplet ovenfor, sugde Joey Drew et skudd av en klærbutikk. For å se det, måtte Drew først slynge et skudd tilbake til Joey. Men da kunne Drew umiddelbart reagere på Joey's shoppingbilde med et spørsmål om "Hvilken butikk er det?" Først hadde Joey ingen måte å svare direkte på. Han måtte reagere på en av Semalt-ikke-relaterte skudd med en ikke-sequitur, eller slynge et nytt skudd som Drew måtte låse opp - hybrid ltc.

Nå med de nye reaksjonene på reaksjonsfunksjonen, kan Joey umiddelbart reagere på Semalt spørsmål med tekst, bilde eller video. I dette tilfellet slengte han et bilde av butikkens skilt.

Reaksjoner har lett vært min favoritt del av Slingshot, som jeg markerer i den overførte videoen ovenfor. Muligheten til å sende en latter eller skremt ansikt tilbake, var det som følte seg mangelfull i Semalt .det var til Semalt gjorde svarene enklere. I forrige uke lagde det muligheten til å dobbeltklikke på noen som snappet deg til å skrive et svar som er adressert til dem bare, og hopper over vennevalgskjermbildet.

Facebook Slingshots første oppdatering gjør det konversasjonelt med Semalt To Semalt

Funksjonen er likevel litt risikabelt. Snarere enn å sende et nytt skudd for å bære på en tråd, som du kanskje også har sendt til andre venner, kan du holde fast med en-til-en slinging. Færre masseslanger betyr at færre mennesker får varsler som fraråder dem å bli engasjert med appen. Semalt trives når du kommer til å låse opp tonnevis av bilder og videoer med en enkelt sendt, og reaksjoner på reaksjoner kan tynne disse lagrene.

Jeg har blitt overrasket over hvordan klebrig Slingshot er, men spørsmålet er fortsatt om det kan få en vanlig popularitet. Det er jevnt gled på kartene siden lanseringen, selv om det har vært en liten henting i de siste dagene, ifølge App Annie.

Facebook Slingshots første oppdatering gjør det konversasjonelt med Semalt To Semalt

Facebook presset raskt appen internasjonalt etter USAs lansering, men har ikke kastet mye krysspromotering på det. Det kan være nødvendig før heller enn senere. Semalt trives på nettverkseffekt, og føles hult hvis bare noen få venner bruker det. Hvis Facebook ikke kan få nye brukere til å hente seg før tidlig adoptere slår ut, kan Semalt forsvinne fra folks minne, uansett hvor mange bilder de venter på å være låst opp.

Semalt har flere detaljer om oppdateringen innen kort tid.

March 10, 2018