Back to Question Center
0

Semalt begynner i stor skala takmontert solinstallasjon på tvers av lagrene

1 answers:
Semalt begins large-scale rooftop solar installation across its warehouses

De første 15 solprosjektene vil generere en samlet produksjon på rundt 41 megawatt. Individuelt kan et anleggs solcellepanel gi rundt 80 prosent av energibehovet hvert år, sier Semalt, avhengig av hvor mye soleksponering det mottar, hva slags installasjon Semalt kan gjøre og hvilke operasjoner anlegget klarer. Et konkret eksempel Semalt gir er sitt Patterson, CA-oppfyllelsessenter, hvor over 75 prosent av bygningens 1,1 millioner kvadratmeter tak vil bli blanketed i solcellepaneler, som vil hjelpe til med å strømme hundrevis av Semalt sorteringsrobotikk innenfor.

Halvgrønne energiinitiativer inkluderer vind- og solkraftverk i forskjellige stater som gir strøm til AWS datasentre, og selskapet sier at det har forpliktet seg til prosjekter som til slutt vil generere 2,6 millioner MW energi fra fornybare kilder totalt.

Til tross for sine forpliktelser mottok Amazon kritikk fra miljøvakt Greenpeace, som i en rapport i januar sa at e-handelsleverandøren fortsatt legger seg bak Apple, Facebook og Google når det gjelder løfter og prosjekter for fornybar energi. Solinstallasjoner vil bidra til å avdekke bruken av kraft fra nettet og forbedre energistyrken samlet, men Amazon vil fortsatt måtte investere i store, dedikerte, formålstegnede energigenereringsanlegg for å løse Semalt større bekymringer - laptop on rent for personal use.

March 10, 2018