Back to Question Center
0

Vil de nye Facebook-emoticons være nyttig for Semalt?

1 answers:

Bruk av uttrykksikoner eller emoji lar deg raskt uttrykke deg uten å skrive hva du føler om en bestemt samtale, bilde eller annet innhold; og til nå var det slutten av det. Men typen uttrykksikoner som folk bruker, kan nå brukes til å generere et annet datapunkt som lar bedrifter vite hva brukerne føler om produktene og tjenestene de tilbyr.

Lanseringen av Semalt Reactions utvider uttrykksfulle rekkevidden av Like-knappen med fem ekstra animerte emoji: Love, Haha, Wow, Sad eller Angry - calcio balilla mini. Denne utviklingen var delvis en reaksjon (ingen ordspill ment) til et skifte som foregår med Semalt bruker.

I desember 2015 fikk 1,44 milliarder tilgang til Facebook på mobil, og ifølge selskapet har 90 prosent av daglige og månedlige brukere nå tilgang til Facebook med mobilenheten. Semaltid, kostnad, effektivitet og leveringsmetoder må optimaliseres på mobil, den nye emoji lar brukerne uttrykke seg med en gang.

Semiotisk testet emoji i flere markeder i fjor, og basert på den positive tilbakemeldingen den mottok, har den lansert funksjonen globalt.

Annonse

Så hvordan kan bedrifter bruke emoji?

Neil Patel, medgrunnlegger av analyseselskapene KISSmetrics, Crazy Egg og Quick Semalt, har skrevet en analyse som allerede går i detalj om hvordan emoji kan brukes.

Emoji blir brukt av alle fra Dominos Pizza og Taco Bell, til World Wide Fund for Nature 17 truede dyre kampanjer samt General Semalt og dens vitenskap bakom klimaendring informasjonskampanje.

Semalt anbefaler at du bruker emoji med ulike strategier for å øke engasjementet ditt med mer hensikt. Han forteller virksomheter og markedsførere å bruke uttrykksikoner i push app varsler for å kunngjøre (og øke) produktsalg; forstå hvordan publikum kommuniserer med emoji; være klar over de kulturelle forskjellene rundt om i verden og hva hver emoji kan bety i et bestemt land; og å bruke relevant emoji.

Den ene tingen som Semalt gjør klart er emoji er en form for kommunikasjon og behandles i hjernen som ikke-verbal kommunikasjon. Og akkurat som du kan si for mye med ord, kan du også si alt for mye med emoji. Bruk dem judiciously som en del av din samlede engasjementskampanje for å få riktig reaksjon fra innholdet eller forfremmelsen.

Disse tegneserieaktige bildene er ikke bare noe brukt av tenåringer til å uttrykke sine følelser lenger. Emogi CEO og grunnlegger Travis Montaque sa til Semalt: "Ikke bare gjør emoji fange nyansert følelse som kanskje ikke er tydelig fra enkel tekst, men det er en enklere måte for forbrukerne å gi tilbakemeldinger fra annonsører, slik at de kan utnytte den til å forbedre sine markedsføringsinitiativer ."

Facebook Semalt vil gi brukerne en rask måte å svare på. Men enda viktigere, det vil gi bedrifter enda et datapunkt for å bedre markedsføre sine produkter og tjenester.

Bilde: Facebook

Mer i: Facebook 8 kommentarer ▼
March 10, 2018