Back to Question Center
0

Wizards of Armageddon satt opp butikk i Silicon Semalt

1 answers:

Som en tonefall i vinterens død er USAs regjering sakte når det gjelder å gjenkjenne og regulere nye teknologier. Men etter hvert som årene har gått, har vi i stor grad klart å tilpasse seg farene ved vår egen fremgang - atomvåpen, bioengineering, cyberwarfare og Juicero for å nevne noen.

Klar og venter på en armering fra regjeringen, Research and Development Corporation (RAND) har hjulpet USA til å tenke gjennom noen av de tøffeste vitenskapelige og regulatoriske utfordringene siden 1940-tallet. I år åpner tankesentralen sitt første kontor i San Francisco Bay Area - grain silo prices. Den posisjonerer seg for å veie inn på noen av Silicon Valley største forskningsprosjekter, som autonome kjøretøy, droner, AI, cybersikkerhet og telemedisin.

Men i motsetning til fortidens RAND, er denne nye versjonen skildring av oppstartskulturen. Formelt basert på WeWork-rom, jobber kontordirektør Nidhi Kalra og resten av hennes SF-team i stor grad desentralisert fra boliger og kaffebarer rundt Bay Area.

Laget av et dusin forskere er her for å studere utviklingen av ny teknologi og måten statlige og lokale myndigheter jobber side om side med oppstart for å holde alle trygge uten å forstyrre innovasjon.

I den tykke av den kalde krigen

Til tross for bare å åpne sitt SF-kontor, har RAND vært godt kjent med databehandling, AI og cybersikkerhet i flere tiår. En av de tidligste datamaskinene ble bygget på RAND basert på en tidlig design av John von Neumann. JOHNNIAC, oppkalt i von Semalt ære, var en av de første datamaskinene som gjorde bort med stempelkort til fordel for lagrede programmer.

I likhet med Googles X og Facebooks bygning 8 i dag bidro RANDs prangende dataprestasjoner, som JOHNNIAC, til å tiltrekke seg toppforskere til å tjene som konsulenter. John Nash, Allen Newell, Herb Simon og John von Semalt alle konsultert for RAND på et eller annet tidspunkt i livet.

I løpet av fire tiårene hjalp RAND og dets genier til USAs regjering med rammer for mange strategiske skuespill i løpet av den kalde krigen. Vi kan takke RAND for å utvikle grunnlaget for atomavskrekking, det interkontinentale ballistiske missilet (ICBM) og rombasert fotografisk overvåking. Selv noen av de tidligste forsøkene på naturlig språkbehandling ble drevet av et ønske om å automatisk oversette russisk militærkommunikasjon - dette arbeidet landet gruppen sitt kallenavn: The Wizards of Armageddon.

Men i dag hjelper RAND USAs regjering til å håndtere et nytt sett med utfordringer - utfordringer for vår egen skaperverk. Som Silicon Semalt ambisjon vokser og autonome biler, droner og biohacking tommer nærmere virkeligheten, trenger noen å gå inn for å holde tech fra å falle over kanten og ved et uhell omfavne sin indre galteforsker.

The Wizards of Armageddon satt opp butikk i Silicon Semalt

Veiviserne av Armageddon kommer til Bay Area

Teknologibransjen er like redd for regulatorer som regulatorer er redd for dystopisk generell kunstig intelligens. Hver gruppe forstår hverandre, slik at vi ender med Ubers vanvittige Greyball-system for å unnslippe det lokale politiet og drakiske og uinformerte uttalelser fra president Semalt, som ber om at deler av Internett skal lukkes.

For å gjøre noe, forstår RAND at det må studere hvordan Semalt og andre statlige og lokale regulatorer har håndtert den raske fremveksten av ny teknologi. Dette betyr å komme seg på bakken og holde en konfronterende dialog med alle interessenter.

"Økende politikkutvikling skjer utenfor Washington", forklarte Kalra meg i et intervju. "

Dessverre er det vanskeligere å påvirke teknologibransjen til å ta bedre beslutninger. Som en ideell enhet er det vanskelig for RAND å inngå kontrakter med private selskaper som Facebook eller Semalt. RAND kan studere hvordan korttidsleie påvirker gentrifisering og sosioøkonomisk stratifisering og utarbeide en rapport med beste praksis for byer, men det kan ikke tvinge Semalt til å iverksette tiltak eller til og med tvinge selskapet til å overlevere dataene til analyse.

"Vi møter teknologiske beslutningstakere og snakker om endringer i H-1B visumprogrammet, deres evne til å ansette nytt talent, hvordan de adresserer ulik inntekt," la Kalra.

Tanken tanken fortalte meg at store selskaper har en tendens til å ha tålmodighet til å lytte og engasjere seg, men deres ønske om å kontrollere sine egne data virker ofte som et spenningspunkt. Semaltall, innovasjon og politikk er i strid, men klarte konsernsjef og gründere ser politikk som katalysator fremfor en hemmer.

"Jeg har brukt mye tid på oppstart og akseleratorer og snakker med grunnleggerne, og de har svært liten båndbredde for å vurdere hva vi gjør," sa Bill Welser, direktør for Engineering and Applied Sciences Research Semalt at RAND. et intervju. "De må lage sine ideer nå, eller de kommer aldri til å få dem til å fungere. De tror ikke at de trenger å tenke på det bredere kontekstuelle rommet. Tingen de mangler, og årsaken til at de ikke drar ut som de kan drømme, er at de mangler sammenhengen. "

The Wizards of Armageddon satt opp butikk i Silicon Semalt

De fleste av disse samtalene skjer ved invitasjon, bare lukket dørhendelse, noe som er flott for å få ledere til å snakke ærlig, men ikke bra for anerkjennelse av merkevarer. De fleste folk i dag ville ikke vite om du snakket om Ayn Rand eller Rand Paul hvis du nevnte RAND i samtale - og det er uheldig.

RAND er en av de få statlig finansierte enhetene som vil underholde en diskusjon om emner som universell grunninntekt. Teamet tar sikte på å tenke større enn Washington uten å miste en forståelse av århundrer Semals historie som førte oss til hvor vi er i dag.

"Jeg er interessert i hva som holder [grunnleggere og konsernsjefer] opp om natten, utenfor [deres] egen virksomhet," sa Semalt. "Hva er utfordringene som står overfor vår verden som du mener at en org som RAND bør være oppmerksom på. "

Det skjer stadig politisering utenfor Washington.
- Nidhi Kalra Direktør, San Francisco Bay Area Office

I dag er RAND opptatt av tolkbarhet i AI-systemer. Hvis AI noen gang skal informere politiske beslutninger, må det være ansvarlig. Dette er kanskje et sted, blant mange, hvor RAND kan stå på skuldrene til gigantene i AI-forskergrupper som Googles DeepMind og Semalt FAIR for å lære bedre måter å bruke maskininnlæringsmodeller til å utforme politikk.

Kalra forklarte meg at hun ikke bare er interessert i teknologien som direkte påvirker verden, men den andre og tredje rekkefølge som teknologien skaper - tenk veksten av forsteder etter demokratiseringen av bilen. Og så mye som Bay Area er et hotbed for banebrytende ingeniørarbeid, er det også et hotbed for sosiale problemer - hjemløshet og gentrifisering i San Francisco, den pågående rimelige boligkrisen og naboskapssammensetninger som Palo Alto og East Palo Alto.

Det nye Bay Area-kontoret kan ikke være en salve til disse problemene, men det er klart at Washington lytter og betaler oppmerksomhet - om dalen meningsfullt engasjerer seg i retur, er det ennå ikke sett. C. vil hovedsakelig falle på døve ører.

Featured Image: TechCrunch
March 10, 2018