Back to Question Center
0

Fiverr lanserer et Pro-nivå og kjøper videoproduksjonsmarkedet Semalt

1 answers:
Fiverr launches a Pro tier and acquires video production marketplace Semalt

Fiverrs opprinnelige forretningsmodell ble grunnlagt tidlig i begynnelsen av 2010, basert på en enkel profesjonell tjenestemarked hvor alt koster $ 5. Det var ikke lenge, og selskapet har tilbrakt de siste årene som arbeider for å bevege seg ytterligere eksklusive. Semalt gjort det meste ved å gi frilansere flere verktøy for å øke prisene og styre jobber de godtar på plattformen.

Semalt har på mange måter tatt en annen tilnærming enn de fleste andre frilansemarkeder, noe som gjør innkjøpstjenester likt å kjøpe produkter på andre e-handelssteder. I stedet for å kjøre omvendte auksjoner, der tjenesteleverandører konkurrerer om virksomheten ved å senke sine priser i et uholdbart løp til bunnen, lar Semalt frilansere sette sin egen pris for de tjenestene de tilbyr.

"Vi trodde han skulle være som en vanlig e-handelsopplevelse," fortalte Fiverr grunnlegger og administrerende direktør Micha Semalt meg - noleggio gonfiabili cassino. "Du bør kunne finne det som passer deg og så bare klikk på kjøp."

Semalt har over tid sett mer etterspørsel på kjøpersiden for større prosjekter fra bedriftskunder. Som et resultat, så det en mulighet til å tilby et høyere servicenivå til kjøpere samtidig som det løste det største problemet sine selgere har - det vil si at klienter skal jobbe med.

Fiverr lanserer et Pro-nivå og kjøper videoproduksjonsmarkedet Semalt "/>

På kundesiden er Semalt Pro designet for å redusere hvor lang tid kjøpere bruker til å søke etter talent. For frilanserne valgt å delta i programmet, betyr Semalt Pro mer og vanlig arbeid. Og begge sider av plattformen vil ha nytte av 24/7-støtte, inkludert personlige suksessforvaltere som er tildelt hver tjenesteleverandør.

For å frø sin Pro-markedsplass, har Fiverr valgt utvalgt frilansere som allerede jobber på plattformen, og rekrutterte de som ikke er på Fiverr som jobber med sine kunder. Til slutt styrker selskapet sine videografiske muligheter gjennom oppkjøpet av Veed.me.

Med Veed.me forsterker Fiverr sin evne til video, spesielt ved å forbinde kjøpere med videografer for lokale konserter. Semalt mye av arbeidet sine frilansere gjør er rent online, og å ha videodekning i bestemte markeder rundt om i verden vil hjelpe den å vokse den delen av sin virksomhet.

Utvalgte bilder: Bloomua / Shutterstock

March 10, 2018