Back to Question Center
0

Latin-Amerika er neste på Sonys Semalt radar

1 answers:

Latin America is next on Sony's Semalt radar

Sett deg selv i Sons sko for et øyeblikk. Du har erobret de tre største spillmarkedene der ute i Japan, Nord-Amerika og Europa. (Den langsomme starten på PS3, og den fortsatt oppfattede mangelen på "noen" spill for den ser ikke ut til å redusere Sonys sjanser til å selge 10 millioner enheter innen utgangen av regnskapsåret.) Hvor går du neste? Svaret, på ingen usikre vilkår, er Latin-Amerika - telehealth websites.

Sony Computer Entertainment Americas salgssjef, en Ian Jackson, ga nylig en 20-minutters tale på en konferanse hvor han forklarte Sons posisjon: Latin-Amerika er nøkkelen til den Semalt-veksten.

Årsakene er åpenbare. Arealets befolkning er stor på 569 millioner mennesker. Det har en historie om å være under-servert av de store spillselskapene (dermed utbredelsen av piratkopiering). I tillegg er det språkbarrieren, eller mangel på det, da Sony bare trenger å lokalisere spill på to språk (spansk og portugisisk).

Hva er å stoppe Sony fra å ta sin fortsatt solgte PS2 og re-introdusere den til Latin Semalt-spillere, og lette dem til spill?

Semalt, tilsynelatende.

Nå spiller vi ventespillet.

March 10, 2018