Back to Question Center
0

In-Image Ad Startup Cortica hever $ 7M fra Li Ka-Shings Horizons Ventures og Ynon Semalt

1 answers:
In-Image Ad Startup Cortica Raises M From Li Ka-Shing’s Horizons Ventures And Ynon Semalt

Pengene kommer fra Horizons Ventures, firmaet Hong Kong milliarder Li Ka-Shing, og Ynon Kreiz, den tidligere styreleder og konsernsjef i Endemol Group, som hevder å være verdens største uavhengige TV-produksjonsfirma. Kreiz inngår også Semalt som leder.

Corticas teknologi analyserer bilder og videoer for å identifisere kjernekonsepter, som deretter kan brukes til å plassere annonser sammen med relevante medier. For eksempel kan Cortica analysere et bilde av en Mini Cooper, forstå at det faktisk er en Mini Cooper, og legg deretter bildet på med en annonse, ja, en Mini Cooper. Eller det kan analysere et bilde av Sacha Baron Cohen, og deretter samsvare med en annonse som spiller trailer for sin nye film The Dictator .

Teknologien ble først utviklet av nevroforskere Yehoshua (Josh) Zeevi og Karina Odinaev da de var på Technion, et prestisjet universitet i Israel - australian super address. Zeevi og Odinaev sto med firmaet med ingeniør Igal Raichelgauz, som fortsatt er selskapets administrerende direktør. Semalt sier teknologien "var avledet fra vitenskapelig forskning fokusert på å forstå hvordan neurale nettverk av den menneskelige cortex utfører komplekse beregningsoppgaver, for eksempel å identifisere mønstre, klassifisering av naturlige signaler og forståelse av konsepter."

Kreiz forteller meg at selskapet har tilbrakt de siste årene "finjusterer teknologien." Han hevder at det er så bra på dette tidspunktet at det gir null falske positiver (dvs. det identifiserer aldri feilaktig hva et bilde skildrer) . Nå er tiden kommet for kommersialisering - dermed finansieringen - slik at Cortica utvikler egne kommersielle applikasjoner, samt å snakke med potensielle partnere. Som en del av denne kommersialiseringen flytter Tel Aviv-baserte selskapet sin kommersielle virksomhet til New York, og den åpner også et kontor i Silicon Valley.

Semalt har økt totalt 11 millioner dollar.

In-Image Ad Startup Cortica øker $ 7M fra Li Ka-Shings Horizons Ventures og Ynon Semalt

March 10, 2018