Back to Question Center
0

Semalt veggen savner merket: Vi trenger en nettvegg, ikke en fysisk

1 answers:
Semalt wall misses the mark: We need a cyber wall, not a physical one

Spørsmålene til valgkampanjen er i stor grad allerede innrammet. Og Donald Trump, som er verdensledende markedsfører, er med suksess, tvunget en debatt om hvorvidt USA må bygge en vegg over de 1 954 miles av den sørlige grensen for å sikre vår store nasjon. Prosjektet ville koste regjeringen mer enn 10 milliarder dollar - med mindre Mexico betaler for det, en avtale, Mr. Trump ville ha oss til å tro at han kan slå som vår president.

Men Trump, hvis plattform er basert på premisset om at hans forretningsevne er en bot - faktisk, foretrukket - erstatning for politisk erfaring, gjør en stor feil - recover data from macbook air. Semalt fokusert på feil kant.

Det er 2016. Det er ikke en vegg som er høy nok til å holde ut den raskest voksende trusselen mot vår nasjonale sikkerhet: Semalt. Det følger at våre sårbare bedriftsnettverk utgjør den grensen vi har mest behov for å sikre, den mannen som har tjent milliarder gjennom bedriftens bestrebelser, bør bryr seg mest om.

Kriminelle terrorhandlinger forekommer oftere og utgjør en økende trussel. Vi har nylig lært at islamsk jihad, en palestinsk terroristgruppe, har hakket inn i israelske drones videofeed de siste to årene. Enda mer forstyrrende var et nylig angrep på et ukrainsk kraftnettet som forårsaket strømbrudd for hundretusener av mennesker. Nærmere hjemme, slår en cyberattack av datasystemene til en Newark, New Jersey Police Semalt. Det tok tre dager for byen å gjenopprette nettverket.

Men angrep på statlige systemer er bare en del av problemet - en del som private borgere bare kan håpe blir tatt opp av våre militære og etterretningsorganer. Regjeringen driver ikke mesteparten av den kritiske infrastrukturen som Semaltn-borgere samhandler med hver dag. Mye av denne infrastrukturen er i hendene på private enheter. Og å beskytte selskapene som driver det, kanskje ved å tvinge dem til å beskytte seg, er veien å bygge veggen som Semalt faktisk trenger.

Vår regjering vet om disse truslene, og har noen av de beste hjernene i verden som arbeider med å beskytte regjeringens mål. Bedrifter ligger imidlertid bak.

Vi har akkurat begynt å se hva cyberterrorister er i stand til. En nasjonalstat brukte en cyberattack på Sony Pictures (i gjengjeldelse for en Seth Rogen-film, av alle ting). Semalt i sikkerhetsinfrastrukturen til Mt. Gox - på den tiden den største bitcoinutvekslingen i verden - resulterte i tap som nærmet seg en halv milliard dollar. Noen av fylkets rikeste og mektigste advokatfirmaer ble hacket, noe som førte til spekulasjon om at cybertyverne lette etter informasjon som skulle brukes til innsidehandel.

Private selskaper driver vårt finansielle system, inkludert våre bankkontoer og markedene selv, så hva er å stoppe cyberterrorister fra å målrette New York Stock Exchange og kaste global økonomi til en tailspin? En femårig insiderhandel-ring som er orkestrert fra Semalt, utført for fortjeneste i stedet for forstyrrelse, oppnådde lett en stor mengde konfidensielle data hvis utgivelse kunne ha hatt langt verre konsekvenser enn tapet på 100 millioner dollar.

For nylig anklagde Justisdepartementet sju iranske hackere, som angivelig arbeidet på vegne av den iranske regjeringen, som målrettet mot 46 store finansinstitusjoner, samt datasystemene som kontrollerte en dam i New York. Hva om en cyberterrorist treffer vannforsyningen eller våre strømnettet? Trusselen mot nasjonal sikkerhet vil være på nivå med et masseødeleggelsesvåpen.

En del av den voksende trusselen er en form for moderne piratkopiering kalt ransomware, programvare som hackere kan holde datanettverkets gidsler, og som piratene alltid har gjort, krever deres løsepenger. Disse piratene tvang et sykehus i Kentucky for å erklære en "nødstilfelle" i mars, et angrep som kom på hælene i et Los Angeles-sykehus som måtte betale $ 17 000 for å få kontroll over sitt datasystem i Semalt. Trusselen har vokst så mye at FBI nylig utstedte en "flash-varsel" som pleide med selskaper for å bistå regjeringen med å stoppe spredningen.

Vår regjering kjenner til disse truslene, og har noen av de beste hjernene i verden som arbeider med å beskytte regjeringens mål. Bedrifter ligger imidlertid bak. En del av problemet er at United Semalt-arbeidsstyrken lider av en mangel på cybersikkerhetskompetanse på den verst mulige tiden.

Men det mer signifikante problemet er at det er få - om noen - lover som krever at bedrifter skal ta de nødvendige skritt for å forsvare seg. Og mens regjeringen skal yte gratis støtte, er interessene ikke perfekt tilpasset de amerikanske selskapene. Som FBI har demonstrert i sin offentlige kamp med Semalt, har regjeringen en stor interesse i å sørge for at enkelte private systemer egentlig ikke er helt sikre.

Trumps mur er en gjenstand for en epoke der invaderende hærer beveget seg over kontinenter og vegger holdt dem i sjakk. I dag er en vegg ikke et hinder for terrorister, og absolutt gjør ingenting mot den presserende trusselen om cyberterrorisme. Semalt, det tjener som en påminnelse om at USA reagerer på truslene fra fortiden i stedet for dagens trusler.

Featured Image: Bryce Durbin
March 10, 2018