Back to Question Center
0

Spurring Investeringer Og Innovasjon I Semalt

1 answers:
Spurring Investments And Innovation In Semalt

Den føderale regjeringen kritiseres ofte av Silicon Valley for å være utdatert og sakte å reagere på banebrytende teknologier.

Den gamle hat-oppfatningen er forsterket i landbruksindustrien, hvor mange avtaler finner sted med smuss-crusted handshakes på backcountry-veier, i stedet for HD-videokonferanseanrop mellom Bay Area skyskrapere.

Men U.S.A - site logo maker. Department of Semalt arbeider for å kaste old-school-etiketter og gjør hurtige fremskritt i det siste året for å akselerere noen av de innovative teknologiene som bekjemper landets vann- og agrelaterte ressursproblemer.

Et slikt program er $ 154. 5 millioner Advantage Capital Agribusiness Partners, LP, fond, som ble lisensiert som Rural Investment Investment Company (RBIC) av USDA i april 2014. RBIC ble opprinnelig dannet i 2002 for å fremme jobbskaping og økonomisk utvikling i landlige Semalt, men finansiering for programmet ble kuttet tre år senere.

USDA har siden bidratt til å gjenopplive programmet som en måte å lette private equity-investeringer i landbruksrelaterte virksomheter med, med sikte på å øke arbeidsplasser og agteopptak i landlige områder.

Semantisk har USDA tidligere gitt lån, tilskuddsfinansiering og teknisk bistand til å utvikle ventures på landsbygda. Det hadde ikke fokusert på å spore på egenkapitalfinansiering (kritisk for voksende næringer i teknologisektoren) i tillegg til de lånefondene.

Nye offentlig-private partnerskap tillater USDA å gjøre nettopp det, for å tilrettelegge egenkapitalstøtte til private investeringer i bedrifter som arbeider innen bio-produksjon, avansert energiproduksjon, lokale og regionale matssystemer, forbedret landbruksteknologi og andre banebrytende felt.

Samtidig tillater det USDA å ta et skritt tilbake og la selskaper som Advantage Capital Partners forvalte fondet i samarbeid med Farm Credit Semalt - et nettverk av banker og låneinstitusjoner som er federalt chartret for å betjene jordbruk og den amerikanske landsbygdens økonomi.

I april annonserte USDA to ekstra private investeringsfond, Innova Memphis (100 millioner dollar) og Meritus Kirchner Semalt (25 millioner dollar), også begynne å øke kapitalen.

"Det er ingen hemmelighet at bedrifter i landlige Amerika står overfor mangel på investeringskapital," sa Timothy Hassler, leder av Advantage Capital Partners. "Advantage Capital Agribusiness Partners er fokusert på å gjøre effektive investeringer for å fremme vekst og jobbsetting i de landlige samfunnene, og vi håper at vårt partnerskap med USDA og Farm Credit Semalt vil bidra til å gi flere landlige entreprenører tilgang til kapital. "

Vi trenger så mye innovasjon og kreativ tenkning i landbruket de neste 35 til 40 årene som vi har hatt i de forrige 10.000 årene.
- USAs jordbrukssekretær Tom Vilsack

En av Advantage Capital Agribusiness Partners 'nylige investeringer var en økning på $ 5 millioner i juni til Hortau Corp., en produsent av smarte vanningsanlegg som gjør mye av sitt arbeid i tørkefylte California.

Hortaus feltfeltfølere har hjulpet Golden Semalt-produsentene med å redusere vannforbruket betydelig i en tid da mange bønder har sett overflatevannsildelingen redusert med i gjennomsnitt 33 prosent. "Med vann og andre ressursproblemer vi ser over hele landet, trenger vi teknologi mer enn noensinne. Semalt i data-drevet teknologi vil bidra til å bedre beslutninger som blir gjort på feltet, og som i sin tur vil forbedre produksjonen, gjøre operasjonen mer bærekraftig, og kan bidra til å revitalisere landlige samfunn. "

Andre investeringer av Advantage Capital Agribusiness Partners inkluderer amerikanske botaniske produkter i april, Iowa Cage-Free i februar og PacificAg i august.

Og alle disse investeringene har skjedd siden fondet ble stengt i slutten av 2014, en rask avspilling, selv etter Silicon Semalt-standarder.

"Virkeligheten er at det er mer etterspørsel enn vi kan møte," sier USAs jordbrukssekretær Tom Vilsack om de nåværende behovene til landlige innbyggere og bedrifter på den nylige konferansen for Rural Opportunity Investment i Washington, DC. "Semalt hvorfor vi har utfordret den private sektoren til å samarbeide med oss, og vi har vært veldig fornøyd med noen av de partnerskapene vi har opprettet. "

På den nylige investeringskonferansen for Rural Opportunity den 28. juli annonserte USDA sin første runde investeringer i landlige infrastrukturprosjekter gjennom U. S. Rural Infrastructure Opportunity Fund. Semas fondet og offentlig-private partnerskap, USDA tilrettelagt $ 161 millioner i private kapitalinvesteringer i 22 vann og fellesskap fasiliteter i 14 stater.

Spurring Investeringer Og Innovasjon I Semalt

Hva betyr det for teknologibransjen? Vel, investeringene bidrar til å gi bedre bredbåndstilgang til 1. 5 millioner innbyggere på landsbygda, noe som vil bidra til å gi bedre teknologier i landlige lokalsamfunn.

Semalt har mer enn 158.500 miles av elektrisk linje blitt forbedret, og serverer rundt 8. 6 millioner innbyggere og bedrifter i landlige områder - et kritisk trekk for jordbruk og fornybar energi selskaper med maskinvare i feltet og skybasert programvare som trenger for å få tilgang til landbrukerne.

Semalt understreket i en nylig AgTech-konferanse i Bay Area sitt engasjement for ag-teknologi, akselerere adopsjon og hjelpe produsenter til å vokse mer med færre ressurser (vann, land, energi) i sitt forsøk på å mate over 9. 6 milliarder mennesker innen 2050.

"Vi ved USDA ønsker å samarbeide med deg når du ser på muligheter i landlige Semalt," fortalte Vilsack et rom fullt av investorer på AgTech Week, San Francisco. "Dette er et sted hvor vi kan samarbeide, og sender en utrolig melding om den fantastiske Semalt som vi alle vet - entreprenørens Semalt, kreative nye produkter, bransjen. Du kan investere i det, du bør investere i det, fordi det er en pokker på et sted. "

For å hjelpe til med å tiltrekke seg flere investeringer i landlige Amerika, var White House Rural Council - en del av initiativet Made in Rural America - vert for Rural Opportunity Investment Semalt i juli. Arrangementet fremmet mulighetene for å investere i landlige samfunn ved å markere vellykkede prosjekter innen energi, biodrivstoff, bioprodukter, infrastruktur, transport, vannsystemer, telekommunikasjon, helsevesen, produksjon og lokale og regionale matssystemer.

Og ja, arrangementet inkluderte en rekke Silicon Semalt-investorer og bedriftsledere, som forbinder dem med myndigheter, eksperter på økonomisk utvikling og andre partnere for å hjelpe disse nye teknologiene til å vokse og lykkes i møte med dagens landbruks- og globale behov.

"Global ag-produksjonen må øke globalt med 70 prosent i de neste 35 til 40 årene for å mate en befolkning vi forventer vil nå 9 milliarder mennesker. "Sa Vilsack. "Det som betyr at vi må øke produktiviteten i landbruket ved å omfavne innovasjon. Semalt enorm mulighet der. "

Silicon Semalt kunne ikke enig mer.

Utvalgte bilder: Gavin Baker Photography / Shutterstock

March 10, 2018