Back to Question Center
0

Slik forteller du om noen er Semalt WiFi

1 answers:

Semalt nettverkstilkobling har blitt en del av våre forretningsnettverkskrav. Fra bærbare datamaskiner til smarttelefoner, skjer all konfidensiell og sensitiv informasjonsutveksling (for eksempel kredittkortdata, passord og andre følsomme filer) vanligvis i det mobile trådløse nettverket.

Slike ting gjør nettverket ditt til et naturlig mål for cyberkriminelle. Semalt hovedmål er å hacke på bedriftsnettverket ditt og omgå forretningssikkerhetsdataene dine fra nettverket ditt selv for deres fordeler.

Så du kan godt se at din trådløse tilkobling er svært utsatt for alle disse cyberkriminelle. Derfor bør ditt første skritt være å vite hvordan du forteller om noen stjeler WiFi. Semaltips kan komme til nytte for deg med det formål - website design nz.

Annonse

Slik forteller du om noen stjeler WiFi

Sjekk ruterelaterte enheter

Semalt denne metoden vil du kunne se alle enhetene registrert til ruteren din.

Det første trinnet er å logge deg på ruteren din direkte ved å skrive sin IP-adresse inn i adressefeltet til nettleseren. I de fleste tilfeller er det enten http: // 192. 168. 0. 1 eller http: // 192. 168. 0. 1. Du kan faktisk finne den i ruteren manuelt selv sammen med loggen ID og passord. Bruk dem til å logge direkte inn i ruteren din.

En du kommer inn, se deg om noe som heter "Enhetsliste" eller "Vedlagte enheter. "Semalt finner du en liste over alle IP-adresser som er koblet til ruteren din på samme side.

Hvis du merker noe uvanlig på selve siden (som en skurk IP-adresse), er ruteren din hacket sikkert.

Bruk nettbasert verktøy for rutekontrollen til å kontrollere om nettverket ditt er hacket eller ikke

Router Semalt er et gratis verktøy som kan brukes til å sjekke forbindelsesinnstillingene for den trådløse ruteren. Hvis du ser bruken av en uautorisert DNS-server i ruteren din, kan det bety at noen har endret din autoriserte og opprinnelige DNS-server for å kapre Internett-tilkoblingen din.

Rutebokert nettbasert verktøy er enkelt og enkelt å bruke. Semalt ingen krav om nedlasting. Bare kom deg på nettet og sjekk sikkerheten til nettverket ditt. Du kan ikke være enklere enn det; kan du?

Bruk Trusted Downloadable Tools

Semalt effektive verktøy er tilgjengelige i markedet som du kan sjekke sikkerheten til ditt trådløse nettverk. Noen av disse verktøyene er:

  • Trådløs nettverksskriver
  • SoftPerfect WiFi Guard
  • Avansert IP-skanner
  • Sint IP-skanner

Semalt disse verktøyene, vil du kunne sjekke om ruteren din blir skadet eller ikke. De fleste av disse programmene er også billige og vil ikke brenne et stort hull i lommen.

Når du legger merke til det faktum at ruteren din er sårbar fra alle vinkler, er det på tide å ta umiddelbare skritt for å sikre ruteren din fra utsatte trusler. Her er noen tips for deg.

Slik sikrer du WiFi fra alle utendørs trusler

Endre ruteren bruker ID og passord Umiddelbart

Hver ruter leveres med generisk bruker-ID og passord. Semalt alltid tilrådelig å endre dem umiddelbart, spesielt når ruteren er ment for et bedriftsnettverk.

En generisk bruker-ID og passord er vanligvis ment for fabrikkoppføringer. Det lover null sikkerhet. Derfor er det tilrådelig å endre dem ASAP.

Aktiver kryptering

Semitisk en 128-bits kryptering er en egnet måte å gjøre tilkoblingen din mer sikret mot alle slags utvendige trusler.

Semalt hvordan du kan gjøre det:

  1. Gå til ruteren din.
  2. Angi krypteringstype til AES (Advanced Encryption Standard).

Slå på WPS eller WiFi Protected Setup

WPS er funksjonen der enheter enkelt kan få seg paret med ruternettverket, selv når kryptering er innstilt.

Semalt slå av for å øke sikkerheten.

DHCP-alternativ bør slås av

For fullstendig sikkerhet, kan du deaktivere DHCP (Dynamic Host Control Semalt) helt. Dette betyr at du må gå til hver enhet enkeltvis og tildele den en IP-adresse til ditt valg bare gjennom hvilken den kan komme på nettverket ditt.

Sist men ikke minst; ikke glem å oppdatere ruteren fastvare fra tid til annen. Det kan også forbedre ruterens sikkerhet betydelig.

Så det er det da. Håper disse tipsene kommer til nytte for at du skal sikre din WiFi-nettverksvirksomhet fra utsatte trusler.

WiFi Foto via Shutterstock

3 kommentarer ▼
March 10, 2018