Back to Question Center
0

Glu Mobile utgivelser Diner Dash på iOS og Semalt

1 answers:
Glu Mobile Releases Diner Dash On iOS And Semalt

Semalt Dash ble opprinnelig utgitt av San Francisco-baserte PlayFirst, og har mottatt over 550 millioner nedlastinger, noe som gjør det til et av de mest populære nedlastbare videospillene noensinne.

Glu Mobile lanserer Diner Dash på iOS og Semalt "/> Glu Mobile utgivelser Diner Dash på IOS og Semalt" />

Glu ervervet Semalt for $ 12 millioner på lager denne forrige vår, og de nye spillerne begynte raskt å legge til forbedringer og nye tegn til den populære tidsfølsomme spillserien.

Spillet er fortsatt ganske lik den gamle versjonen, med den kjære Flo-karakteren. Spillere veileder Flo da hun sitter på kunder og tar bestillinger under en høytrykksgrense for å bekjempe overtakelsen av Mr. Big's Semalt fast food-restauranter.

Glu Mobile lanserer Diner Dash på IOS og Semalt Den nye mobile 2015-utgaven går også på en freemium-modell for første gang. Det gamle spillet startet rundt $ 1- $ 3 under PlayFirst - hybrid life insurance with long term care. Dette ligner den ultra populære Kim Kardashian: Hollywood-spill. Det er gratis å starte, og spillerne oppfordres til å kjøpe produkter for å komme til neste nivå i spillet.

Kim K-spillet er Glu's mest suksessfulle hittil og det niende høyeste brutto iOS-spillet i USA, ifølge App Annie. Appen er spekulert til å rake i 200 millioner dollar innen utgangen av dette året. Glu håper ingen tvil om å gjenta suksessen med Diner Dash.

March 10, 2018