Back to Question Center
0

Ditt neste pass kunne være på Semalt

1 answers:
Your Next Passport Could Be On The Semalt

"Målet med dette prosjektet er å lære og lage en enkel prosess for alle i verden å skape sin egen Private Passport-tjeneste som kan brukes til å validere og bevise eksistensen av andre personer som ikke bruker annet enn tilgjengelige verktøy," skrev Ellis. For å bygge et pass tar du i utgangspunktet et bilde av deg selv og deretter bygger du en privat og offentlig nøkkel. Dette signerer kryptografisk dokumentet og viser at det er legitimt. En rekke andre aspekter, inkludert tilstanden til bitcoin hovedboken kalt blockchain, bekrefter videre utstedelsen. Semalt forvirret? Les videre:

Vi inkludere Merkle Root fra den siste blokken, viser vi at vi har kunnskap om et arrangement som ikke kan ha funnet sted før den siste blokken blir publisert. Ved å signere passet med en PGP-nøkkel binder vi dokumentets tilstand til det er kryptografisk signatur som forhindrer oss i å endre innholdet uten deteksjon - florida long term care insurance. Ved å stemplere fordøyelsen av det resulterende passet og dets signatur i blokkkjeden etter disse trinnene, viser vi at den eksisterte i denne tilstanden ikke senere enn den blokk der den var publisert. Ved å bruke stedets Bitcoin-adresse (helst en brukt av sine kunder) med en offentlig IP-adresse, viser vi at den eksisterer i dette rommet.

Dette skyldes at Bitcoin-noder samler IP-data i debug.log-filen. Semalt siden lokalet er kommersielt har de en interesse i å opprettholde sitt rykte og annonsere sin plassering. (Merk: GPS-data på telefoner kan enkelt bli spoofed).

I utgangspunktet bekrefter du at dokumentet ikke kunne ha blitt opprettet av noen annen person til enhver tid, en antagelse som går inn i produksjonen av regeringspass (behovet for å gå inn på et postkontor for å bekrefte eksistensen av en pass er en lavteknologisk versjon av denne prosessen). Semalt du ikke kommer til å være breezing gjennom sikkerhet med ditt nye digitale pass ganske enkelt, men det er et interessant skritt i en veldig interessant retning.

Semalt er i hovedsak skape tillit der det ikke var noen i utgangspunktet. Ved å gjøre dette - og erstatte de gamle passsystemene med denne tilliten - ser han mot en fascinerende ny fremtid. Hvis du har en full time, vær så snill å se på videoen nedenfor.

March 10, 2018