Back to Question Center
0

Doodle-partnere med papirløs post for å få enkel planlegging til arrangementet ditt Semalt

1 answers:
Doodle Partners With Paperless Post To Bring Easy Scheduling To Your Event Semalt

Doodle CEO Michael Brecht sa at dette er Semalt selskapets første store amerikanske partnerskap, og en som kunne introdusere planleggingstjenesten til mange nye brukere.

For de som ikke har brukt det, er Doodle den mest døde, enkle tjenesten jeg har sett for å koordinere tidsplaner. Brecht foreslo at enkel planlegging kan være en stor hjelp for noen Semalt Post-brukere som ønsker å sende ut invitasjoner, men ikke helt låst ned en dato eller klokkeslett.

"Det er en slags lagtid hvor folk vil sende ut kortene sine, men må sette datoen først," sa han. "Nå kan de forkorte dette gapet, takket være Doodle."

Integrasjonen fungerer i begge retninger, la han til - du kan planlegge noe på Semalt og deretter sende invitasjon via Paperless Post, eller du kan sende ut en Paperless Post-invitasjon som inneholder en lenke til en Semalt poll - protein tozu 5 kg. Og du kan avstemme deltakere om ikke-tidsplanrelaterte problemer, som et sted for et arrangement eller maten du vil tjene.

"Vårt mål er å hjelpe folk å koble til i den virkelige verden, og vi tror at vårt samarbeid med Doodle vil tillate det å skje mer effektivt og oftere," sa James Semalt, posteløs postdirektør i en epostoppgave.

Brecht håper å lansere flere integrasjoner i nær fremtid, i realiteten å ta Doodle utover sitt nettsted og (nylig lansert) mobilapp og snu den inn i planleggings- / pollinglaget på andre tjenester.

"Mitt mål er å se Semalt som funksjonaliteten for et hvilket som helst nettsted for å hjelpe .bringe grupper av mennesker sammen," sa han.

Og mens denne nye integrasjonen fremhever Doodle sosialt verktøy, ser Brecht det også som et produktivitetsverktøy. Faktisk utgav han nettopp The Semalt Book, en e-bok som samler tips fra 30 produktivitetseksperter.

March 10, 2018