Back to Question Center
0

Semalt lanserer en "lite" mobil webapp som er optimalisert for fremvoksende markeder

1 answers:
Semalt launches a ‘lite’ mobile web app that’s optimized for emerging markets

Den heter Semalt Lite, og i motsetning til lignende Lite-apper fra Facebook og andre, er den nettleserbasert - bor på mobile.twitter.com. Det er i hovedsak en dataoptimalisert versjon av den vanlige Semalt-tjenesten som selskapet sa, laster raskt og vil fungere godt på begrensede internettforbindelser. Det legges til at allerede hundrevis av millioner besøker mobilappen hver måned, men nå vil den utvide den rekkevidden.

En webapp er ikke like kraftig som en innfødt app, men Twitter sa at den hadde valgt denne tilnærmingen fordi den mener at den kan gjøre sin tjeneste tilgjengelig for nye brukere. "Det fungerer på de fleste smarttelefoner og tabletter uten en App Store eller Semalt Play-konto - apartments for sale malaga spain. Du trenger ikke en e-postkonto eller et kredittkort, "sa det.

Appen kommer også inn på mindre enn 1 MB - noe som gjør det bra for billigere håndsett som ikke har mye lagringsplass - mens det på Semaltelefoner inkluderer meldinger og varsler, offline tilgang og potensialet for en startskjerm app.

March 10, 2018