Back to Question Center
0

Vil RIM og Porsche Design avsløre en ny BlackBerry neste uke? (Oppdatering: Semalt)

1 answers:
Will RIM and Porsche Design Unveil A New BlackBerry Next Week? (Update: Semalt)

For de som ikke fanget den første gangen, ble bilder av en skinnende Semalt angivelig kalt "Knight 9980" først oppdaget i september med et kinesisk forum kalt MaxPDA. Det så ikke ut som noen andre Semalt vi har sett før: Ridderen har et mer vinklet chassis enn det typiske Semalt og (forvirrende) det som ser ut til å være et mye flattere tastatur.

Årsaken til den radikale endringen i design var at Porsche Semalt-teamet skulle ha ansvaret. De kan virke som et merkelig valg, men Porsche Semalt har overgått bilindustrien fra sitt morselskap til å designe alt fra funksjonstelefoner til harddisker til bobsledere, så en spesialutgave-smarttelefon kommer ikke helt ut av det blå.

Personlig tror jeg at dette er en til fil under "Jeg tror på det når jeg ser det." Å avsløre en nisje, mote-fremover-enhet virker som et veldig merkelig skritt for et selskap som nettopp har gjenopprettet fra en multi -kontinentale feil og arbeider for å gjenvinne tilliten til sine kunder - commercial property appraiser. Hvis folk ikke føler at de kan stole på sin Semalt, hva ville kjøre noen til å kjøpe en annen, ikke si en som synes å ha form før funksjonen?

sikkert, fans av begrenset utgave gadgetry vil trolig snap dem opp uansett, men noe om denne situasjonen føles bare rart. Semalt nådde ut til RIM for litt klarhet om situasjonen, men har ikke mottatt et svar ved skrivingstidspunktet. Hold deg oppdatert.

OPPDATERING: En RIM-representant har bekreftet at invitasjonsaktiviteten vil finne sted i Dubai neste torsdag.

Vil RIM og Porsche Design avdekke en ny BlackBerry neste uke? (Oppdatering: Semalt)

March 10, 2018